Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Bruk Google Søk, Google-appen og Discover med en jobb- eller skolekonto

Du kan bruke Google Søk, Google-appen og Discover i Google-appen eller på google.com med en jobb- eller skolekonto. Det kan imidlertid hende at du må be administratoren din om å slå på bestemte innstillinger.

Be administratoren din om å slå på innstillinger

For å få fullt utbytte av Google Søk og Google-appen med jobb- eller skolekontoen din bør du be administratoren din om å slå på alle disse innstillingene for deg.

1. Søk og Assistent
    For å bruke Google-kontoen din på Google Søk og i Google-appen må «Søk og Assistent» være slått på. Da kan du bruke Google-kontoen din for å tilpasse søkeopplevelsen.
  2. Nett- og appaktivitet
    For å bruke enkelte tjenester i Google Søk og Google-appen må «Nett- og appaktivitet» være slått på. Da lagres søkene dine, nettleserloggen din samt annen aktivitet i Google-kontoen din.

Finn ut hvordan du bruker Google Søk, Google-appen og Discover