Google Zoeken, de Google-app en Discover gebruiken met een werk- of schoolaccount

Je kunt Google Zoeken, de Google-app en Discover in de Google-app of op google.com gebruiken met een werk- of schoolaccount. Je moet mogelijk wel eerst je beheerder vragen om bepaalde instellingen in te schakelen.

Je beheerder vragen om instellingen in te schakelen

Als je volledig gebruik wilt maken van Google Zoeken en de Google-app met je werk- of schoolaccount, vraag je je beheerder om al deze instellingen voor je in te schakelen.

1. Zoeken en Assistent-services
    Als je je Google-account in Google Zoeken en de Google-app wilt gebruiken, moet je 'Zoeken en Assistent-services' hebben ingeschakeld. Vervolgens kun je je Google-account gebruiken om de zoekfunctionaliteit aan te passen.
  2. Web- en app-activiteit
    Als je Google Zoeken en de Google-app wilt gebruiken, moet je 'Web- en app-activiteit' hebben ingeschakeld. Vervolgens worden je zoekopdrachten, browsegeschiedenis en andere activiteit opgeslagen in je Google-account.
  3. Google Now-bediening
    Als je werk of school Google Mobile Management gebruikt en je Discover in de Google-app wilt gebruiken, moet ook 'Google Now-bediening' zijn ingeschakeld.

Meer informatie over het gebruik van Google Zoeken, de Google-app en Discover