Brug Google Søgning, Google-appen og Discover med en arbejds- eller skolekonto

Du kan bruge Google Søgning, Google-appen og Discover i Google-appen eller på google.com med en arbejds- eller skolekonto. Du skal dog muligvis bede din administrator om at aktivere visse indstillinger.

Bed din administrator om at aktivere indstillinger

Bed din administrator om at aktivere følgende indstillinger, så du kan få fuld adgang til alle funktionerne i Google Søgning og Google-appen med din arbejds- eller skolekonto.

1. Tjenesterne Søgning og Assistent
    Du kan bruge din Google-konto i Google Søgning og Google-appen ved at aktivere "Tjenesterne Søgning og Assistent". Derefter kan du bruge din Google-konto til at tilpasse din oplevelse med Søgning.
  2. Web- og appaktivitet
    Nogle tjenester i Google Søgning og Google-appen kræver, at "Web- og appaktivitet" er aktiveret. Derefter gemmes dine søgninger, din browserhistorik og anden browseraktivitet på din Google-konto.
  3. Google Nu-styring
    Hvis du vil bruge Discover i Google-appen, når dit arbejde eller din skole anvender Google Mobiladministration, skal du også aktivere "Google Nu-styring".

Se, hvordan du bruger Google Søgning, Google-appen og Discover