Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tilpass hva du ser i Discover

Med Discover kan du få oppdateringer om interessene dine, for eksempel idrettslag eller nyhetsnettsteder, uten å søke etter dem. Du kan velge hvilke oppdateringer du vil se i Discover i Google-appen eller når du surfer på nettet på telefonen.

Viktig: Noen av disse funksjonene er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk og i alle land.

Finn Discover

Du kan finne Discover på et par ulike måter:

• I Google-appen på iPhone eller iPad.
  • Via google.com i nettleseren på iPhone.

Tilpass Discover

For å administrere innholdet ditt i Discover, velg et alternativ nedenfor.

Hvis du bruker

• Chrome: Gå til siden om administrering av foreslåtte artikler.
  • Google-appen eller google.com: Følg trinnene nedenfor for å velge hvilke oppdateringer du vil motta, følge eller slutte å følge.

Step 1: Turn on Web & App Activity & personal results

Med Nett- og appaktivitet lagres søkene dine, nettleserloggen din og annen aktivitet i Google-kontoen din. Personlige resultater bruker den lagrede aktiviteten din til å gi deg nyttige, personlig tilpassede resultater, for eksempel artikler du kanskje er interessert i.

1. Åpne Google-appen på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Søkelogg og så Kontroller.
  3. På «Nett- og appaktivitet»-kortet trykker du på Slå på.
    • Hvis du ser «Slå av», er nett- og appaktiviteten og søkeloggen allerede på.
  4. Gå gjennom hva som skjer når du slår på nett- og appaktivitet, og trykk deretter på Slå på.

Trinn 2: Velg hvilke oppdateringer du mottar

Slutt å følge emnet

Opphev blokkeringen av emner

1. Åpne Google-appen  på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Administrer interessene dine.
  3. Trykk på Ikke interessert.
  4. Trykk på Fjern  for å oppheve blokkeringen av et emne.
Slutt å se bestemte nyhetssaker fra bestemte emner eller kilder
  1. Åpne Google-appen eller gå til google.com i nettleseren på iPhone eller iPad.
  2. Nederst til høyre på kortet trykker du på Mer Mer og så Jeg er ikke interessert i [emne] eller Ikke vis stories fra [kilde].
Vis fjernede emner eller nyhetssaker igjen

In the Google app

1. On your iPhone or iPad, open the Google app .
  2. At the top right, tap your profile picture or initial og så Settings og så Manage your interests.
  3. Tap Not interested.
  4. Uncheck any topics you want to bring back.

In your browser

1. On your iPhone or iPad, in your browser, go to google.com.
  2. At the top right, tap your profile picture or initial og så Settings.
  3. Under "Discover," tap Manage interests og så Not interested.
  4. Uncheck any topics you want to bring back.

Trinn 3: Endre hvor ofte du ser emner i Discover

Viktig: Det er bare du som kan se hvilke nyhetssaker du liker, men valgene dine kan bli delt anonymt med publisister.

1. Åpne Google-appen eller gå til google.com i nettleseren på iPhone eller iPad.
  2. Nederst til høyre på kortet du liker, trykker du på Liker Favoritt.
  3. For å finne innholdet du har likt, gå til Likt Discover-innhold.

Hvordan velger Google hva du ser i Discover?

Google bruker informasjon fra enheten din og andre Google-produkter for å velge hva du ser i Discover.

Google bruker også data som er lagret i Google-kontoen din. Disse dataene er basert på innstillinger du kan endre eller slå på eller av. Disse innstillingene kan være: