Bruk feeden i Google-appen

Du kan bruke feeden i Google-appen for å få riktig informasjon til rett tid, uten engang å måtte lete etter den. Du kan for eksempel få trafikkinformasjon før du drar på jobb, finne populære steder i nærheten, se stillingen i kampene til favorittlaget ditt og mye annet.

Se Discover

Du kan se Discover på forskjellige måter:

• I Google-appen Google .
  • google.com i nettleseren på Android-enheten din. Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk og i alle land.
  • Ved å sveipe til høyre på startskjermen hvis du har Pixel, Nexus eller Google Play-utgaven av en enhet.

Velg hva du vil se i Discover

Du kan endre innstillingene for å gi Google beskjed om hva slags oppdateringer du vil se i Discover. Finn ut hvordan du tilpasser hva du ser i Discover.

Slå av Discover

Hvis du ikke vil se noen kort lenger, kan du slå av Discover.

Slå av Discover i Google-appen
  1. Åpne Google-appen Google på Android-enheten din.

2. Trykk på menyen Meny og deretter Innstillinger og deretter Discover.
  3. Slå av Discover.

Slå av Discover i nettleseren
  1. Gå til google.com på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen Meny og deretter Innstillinger og deretter Discover og deretter Ikke vis på startsiden.
Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk og i alle land.

Hvordan velger Google hva du ser i Discover?

Google bruker informasjon fra enheten din og andre Google-produkter for å velge hva du ser i Discover.

Google bruker også data som er lagret i Google-kontoen din. Disse dataene er basert på innstillinger du kan endre eller slå på eller av. Disse innstillingene kan være

• Nett- og appaktivitet
  • Enhetsinformasjon (For at Google skal kunne bruke denne informasjonen, må du ha Nett- og appaktivitet slått på.)
  • Posisjonslogg (For at Google skal kunne bruke denne informasjonen, må du ha Nett- og appaktivitet slått på.)
  • Posisjonsinnstillinger: Noen oppdateringer i Discover vises basert på hjemstedet ditt. Hvis hjemstedet ditt ikke er tilgjengelig, kan Google bruke arbeidsstedet ditt eller enhetens posisjon. Finn ut hvordan du velger hjem- og arbeidssted.