Brug Discover til at få opdateringer om dine interesser

Du kan få oplysninger om dine interesser, f.eks. dit yndlingssportshold eller -nyhedswebsite, uden at søge efter dem.

Se Discover

Du kan se Discover på en række forskellige måder:

• I Google-appen Google .
  • På din Android-telefon eller -tablet og på google.com Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.
  • Hvis du har en Pixel-enhed eller en enhed i Google Play-udgave, skal du stryge til højre fra startskærmen på enheden.

Vælg, hvad du vil se i Discover

Du kan ændre dine indstillinger for at give Google besked om, hvilke typer opdateringer du vil se i Discover. Se, hvordan du tilpasser det, du ser, i Discover.

Deaktiver Discover

Deaktiver Discover for at stoppe med at se alle kort.

Deaktiver Discover i Google-appen
  1. Åbn Google-appen Google på din Android-telefon eller -tablet.

2. Nederst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Indstillinger og derefter Generelt.
  3. Deaktiver Discover.

Deaktiver Discover i din browser
  1. Gå til google.com på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger og derefter Discover og derefter Vis ikke på startsiden.
Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Sådan beslutter Google, hvad der skal vises i Discover

Google bruger oplysninger fra din enhed og andre Google-produkter til at finde ud af, hvad der skal vises i Discover.

Google bruger også data, der er gemt på din Google-konto. Disse data er baseret på indstillinger, du kan ændre eller slå til eller fra. Disse indstillinger kan omfatte:

• Web- og appaktivitet
  • Enhedsoplysninger (Web- og appaktivitet skal være slået til, før Google kan bruge disse oplysninger).
  • Placeringshistorik (Web- og appaktivitet skal være aktiveret, før Google kan bruge disse oplysninger).
  • Placeringsindstillinger: Nogle af opdateringerne i Discover vises på baggrund af den placering, du har angivet som hjem. Hvis du ikke har angivet en placering som hjem, bruger Google muligvis din arbejdsplacering eller enhedens aktuelle placering. Se, hvordan du angiver placeringer for hjem og arbejde.