Få uppdateringar om det du är intresserad av med Förslag

Du kan få information om det du är intresserad av, till exempel ett lag du håller på eller en nyhetswebbplats du gärna besöker, utan att behöva söka efter det.

Visa förslag

Förslag kan visas

• i Google-appen på en iPhone eller iPad
  • google.com i webbläsaren på en iPhone. Obs! Den här funktionen är kanske inte tillgänglig på alla språk eller i alla länder.

Välja vilka förslag som ska visas

Genom att ändra inställningarna kan du visa Google vilka typer av uppdateringar du vill se i Förslag. Läs mer om hur du anpassar vad som visas i Förslag.

Inaktivera funktionen Förslag

Inaktivera Förslag i Google-appen
  1. Öppna Google-appen Google på en iPhone eller iPad.

2. Tryck på Mer Mer nere till höger följt av Förslag.
  3. Inaktivera Förslag.

Inaktivera förslag i webbläsaren
  1. Besök google.com på en iPhone.
  2. Tryck på menyn Meny följt av Inställningar Inställningar följt av Förslag följt av Visa inte på startsidan.

Obs! Den här funktionen är kanske inte tillgänglig på alla språk eller i alla länder.

Så avgör Google vilka förslag som ska visas

Google avgör vad som ska visas i Förslag utifrån information på enheten och i andra produkter från Google.

Google använder även data som lagras i ditt Google-konto. Denna data baseras på de inställningar du kan ändra, aktivera och inaktivera. Här följer några exempel på dessa inställningar:

• Webb- och appaktivitet
  • Enhetsinformation (Webb- och appaktivitet måste vara aktiverat för att Google ska kunna använda den här informationen.)
  • Platshistorik (Webb- och appaktivitet måste vara aktiverat för att Google ska kunna använda den här informationen.)
  • Platsinställningar – vissa uppdateringar i Förslag visas utifrån din hemadress. Om den inte är tillgänglig kan Google använda din jobbadress eller enhetens aktuella position. Läs mer om att ange hem- och jobbadress.