Använda flödet i Google-appen

Via flödet i Google-appen får du rätt information vid rätt tillfälle – utan att ens söka efter den. Flödet håller dig uppdaterad om det aktuella trafikläget, populära ställen i närheten, den nuvarande ställningen i favoritlagets match och mycket annat.

Visa flödet

Du kan visa flödet

• i Google-appen Google
  • genom att svepa åt höger på startskärmen på en Pixel-mobil, Nexus-enhet eller Google Play-versionen av en enhet.

Visas inte flödet? Du kanske måste aktivera flödet.

Välja vad som visas i flödet

Genom att ändra inställningarna kan du visa Google vilka typer av uppdateringar du vill ha i flödet. Läs mer om att anpassa flödet i Google-appen.

Hur Google avgör vad som ska visas i flödet

Google avgör vad som ska visas i flödet utifrån information på enheten och i andra produkter från Google.

Google använder även data som lagras i ditt Google-konto. Denna data baseras på de inställningar du kan ändra, aktivera och inaktivera. Här följer några exempel på dessa inställningar:

• Webb- och appaktivitet
  • Enhetsinformation – Webb- och appaktivitet måste vara aktiverat för att Google ska kunna använda den här informationen.
  • Platshistorik – Webb- och appaktivitet måste vara aktiverat för att Google ska kunna använda den här informationen.
  • Platsinställningar – vissa uppdateringar i ditt flöde visas utifrån din hemadress. Om den inte är tillgänglig kan Google använda din jobbadress eller enhetens aktuella position. Läs mer om att ange hem- och jobbadress.