Använda flödet i Google-appen

Via flödet i Google-appen får du rätt information vid rätt tillfälle – utan att ens söka efter den. Flödet håller dig uppdaterad om det aktuella trafikläget, populära ställen i närheten, den nuvarande ställningen i favoritlagets match och mycket annat.

Visa flödet

Det går att visa kort på olika sätt:

• I Google-appen Google
  • På en Nexus-enhet eller en Google Play-version av en enhet genom att svepa uppåt med fingret från skärmens nedre kant.

Om inte flödet visas kan det bero på att du inte har aktiverat flödet.

Välja vad som ska visas i flödet

Du kan ange i inställningarna att Google ska informeras om vilka typer av uppdateringar som ska visas i flödet. Läs mer om hur du anpassar flödet i Google-appen.

Hur avgör Google vad som ska visas i flödet?

Innehållet som visas i flödet avgörs utifrån uppgifter på enheten och i andra produkter från Google.

Google använder även uppgifter som lagras i Google-kontot. Uppgifterna styrs av inställningar som det går att ändra eller aktivera och inaktivera. Det här är några exempel på sådana inställningar:

• Webb- och appaktivitet
  • Enhetsuppgifter – Google kan bara använda uppgifterna om webb- och appaktivitet har aktiverats.
  • Platshistorik – Google kan bara använda uppgifterna om webb- och appaktivitet har aktiverats.
  • Platsinställningar – Vissa uppdateringar i flödet visas utifrån hemadressen. Om ingen hemadress är tillgänglig kan Google använda jobbadressen eller enhetens nuvarande plats. Läs mer om hur du anger hem- och jobbadressen.