Google Apper
Hovedmeny

Bruk Nå-kort

Du kan bruke Nå-kort for å få riktig informasjon til akkurat rett tid, uten engang å måtte lete etter den. Du kan for eksempel få trafikkinformasjon før du drar på jobb, finne populære steder i nærheten, se stillingen i kampene til favorittlaget ditt med mer.

Se Nå-kortene dine

Her ser du noen forskjellige måter du kan se se Nå-kortene dine på

• Åpne Google-appen Google .
  • Hvis du har en Nexus-enhet eller en Google Play-utgave av en enhet, sveiper du fingeren opp fra bunnen av et hvilket som helst skjermbilde på enheten.
  • Hvis du har Google Nå-starteren, sveiper du til venstre når du er på telefonens startside.

Merk: Hvis du ikke ser noen kort, kan det hende du har slått av Google Nå. Finn ut hvordan du slår på Google Nå.

Velg hvilke Nå-kort som skal vises

Du kan tilpasse kortinnstillingene dine for å velge hva slags Google Nå-kort du vil se. Finn ut hvordan du kan tilpasse Nå-kortene dine.

Hvordan Google Nå bestemmer hvilke kort som vises

Google Nå bruker informasjon fra enheten din og fra andre Google-produkter for å finne ut når kort skal vises.

Google Nå bruker også data som er lagret i Google-kontoen din. Disse dataene er basert på innstillinger du kan slå av eller på. Her er noen eksempler på slike innstillinger:

• Nett- og appaktivitet
  • Enhetsinformasjon (Nett- og appaktivitet må være slått på for at Google Nå skal kunne bruke denne informasjonen.)
  • Posisjonslogg (Nett- og appaktivitet må være slått på for at Google Nå skal kunne bruke denne informasjonen.)