Bruk feeden i Google-appen

Du kan bruke feeden i Google-appen for å få riktig informasjon til rett tid, uten engang å måtte lete etter den. Du kan for eksempel få trafikkinformasjon før du drar på jobb, finne populære steder i nærheten, se stillingen i kampene til favorittlaget ditt og mye annet.

Se feeden din

Du kan se feeden din på forskjellige måter:

• I Google-appen Google .
  • Hvis du har en Pixel-enhet, en Nexus-enhet eller Google Play-utgaven av en enhet, sveiper du til høyre fra startskjermen på enheten.

Ser du ikke feeden din? Det kan hende du må slå på feeden.

Velg hva som vises i feeden din

Du kan endre innstillingene for å gi Google beskjed om hva slags oppdateringer du vil se i feeden din. Finn ut hvordan du tilpasser feeden din i Google-appen.

Hvordan velger Google hva som vises i feeden din?

For å velge hva som skal vises i feeden din, bruker Google informasjon fra enheten din og fra andre Google-produkter.

Google bruker også data som er lagret i Google-kontoen din. Disse dataene er basert på innstillinger du kan endre eller slå på eller av. Disse innstillingene kan være:

• Nett- og appaktivitet
  • Enhetsinformasjon (For at Google skal kunne bruke denne informasjonen, må du ha Nett- og appaktivitet slått på.)
  • Posisjonslogg (For at Google skal kunne bruke denne informasjonen, må du ha Nett- og appaktivitet slått på.)
  • Posisjonsinnstillinger: Noen oppdateringer i feeden din vises basert på hjemstedet ditt. Hvis hjemstedet ditt ikke er tilgjengelig, kan Google bruke arbeidsstedet ditt eller den nåværende posisjonen til enheten. Finn ut hvordan du velger hjem- og arbeidssted.