Bruk feeden i Google-appen

Du kan bruke feeden i Google-appen for å få riktig informasjon til rett tid, uten engang å måtte lete etter den. Du kan for eksempel få trafikkinformasjon før du drar på jobb, finne populære steder i nærheten, se stillingen i kampene til favorittlaget ditt og mye annet.

Se feeden din

Du kan se feeden din på flere forskjellige måter:

• I Google-appen Google .
  • Hvis du har en Nexus-enhet eller en Google Play-utgave av en enhet, kan du sveipe en finger opp fra bunnen av et hvilket som helst skjermbilde på enheten.

Ser du ikke feeden? Du må kanskje slå den på.

Velg hva du vil se i feeden

Du kan endre innstillingene for å la Google vite hvilke typer oppdateringer du vil se i feeden din. Finn ut mer om hvordan du tilpasser feeden i Google-appen.

Hvordan bestemmer Google hva som skal vises i feeden?

For å finne ut hva som skal vises i feeden din, bruker Google informasjon fra både enheten din og andre Google-produkter.

Google bruker også data som er lagret i Google-kontoen din. Denne informasjonen er basert på innstillinger du kan endre eller slå av og på. Her er noen eksempler på slike innstillinger:

• Nett- og appaktivitet
  • Enhetsinformasjon (For at Google skal kunne bruke denne informasjonen, må du slå på Nett- og appaktivitet.)
  • Posisjonslogg (For at Google skal kunne bruke denne informasjonen, må du slå på Nett- og appaktivitet.)
  • Posisjonsinnstillinger: Noen oppdateringer i feeden vises basert på hjemstedet ditt. Hvis hjemstedet ditt ikke er tilgjengelig, kan det hende Google bruker arbeidsstedet ditt eller enhetens nåværende posisjon i stedet. Finn ut hvordan du kan konfigurere hjemstedet og arbeidsstedet ditt.