Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Discoverista löytyvien tietojen yksilöinti

Discoverin avulla voit saada hakematta päivityksiä kiinnostuksen kohteistasi, kuten suosikkiurheilujoukkueestasi tai ‑uutissivustostasi. Voit valita, minkälaisia päivityksiä haluat nähdä Discoverissa käyttäessäsi Google-sovellusta tai selatessasi verkkoa puhelimella.

Tärkeää: Jotkin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.

Discoverin etsiminen

Voit etsiä Discoverin kahdella tavalla:

• iPhonella tai iPadilla Google-sovelluksessa
  • iPhonella selaimessa osoitteessa google.com

Discoverin personointi

Jos haluat ylläpitää sisältöä Discoverissa, valitse vaihtoehto alta.

Jos käytössäsi on

Step 1: Turn on Web & App Activity & personal results

Verkko- ja sovellustoiminta tallentaa hakusi, selaushistoriasi ja muun Google-tilisi toiminnan. Henkilökohtaiset tulokset käyttävät tallennettua toimintaa tarjotakseen yksilöllisiä tuloksia, esimerkiksi sinua kiinnostavia artikkeleita.

1. Avaa iPhonella tai iPadilla Google-sovellus .
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Hakuhistoria ja sitten Hallinta.
  3. Valitse Verkko‑ ja sovellustoiminta ‑kortista Ota käyttöön.
    • Jos näet "Poista käytöstä" ‑valinnan, Verkko- ja sovellustoiminta ja Hakuhistoria ovat jo käytössä.
  4. Tarkista, mitä tapahtuu kun otat Verkko‑ ja sovellustoiminnan käyttöön, ja valitse sitten Ota käyttöön.

Vaihe 2: Valitse, mitä päivityksiä saat

Lopeta aiheen seuraaminen

Kumoa aiheen esto

1. Avaa Google-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Hallinnoi kiinnostuksen kohteita.
  3. Napauta En ole kiinnostunut.
  4. Voit kumota aiheen eston napauttamalla Poista .
Tarinoiden estäminen tietyistä aiheista tai lähteistä
  1. Avaa Google-sovellus iPhonella tai iPadilla tai siirry osoitteeseen google.com.
  2. Valitse kortin oikeasta alakulmasta Lisää Lisää ja sitten [aihe] ei kiinnosta minua tai Älä näytä tarinoita täältä: [lähde].
Poistamiesi aiheiden tai lähteiden palauttaminen

In the Google app

1. On your iPhone or iPad, open the Google app .
  2. At the top right, tap your profile picture or initial ja sitten Settings ja sitten Manage your interests.
  3. Tap Not interested.
  4. Uncheck any topics you want to bring back.

In your browser

1. On your iPhone or iPad, in your browser, go to google.com.
  2. At the top right, tap your profile picture or initial ja sitten Settings.
  3. Under "Discover," tap Manage interests ja sitten Not interested.
  4. Uncheck any topics you want to bring back.

Vaihe 3: Muuta aiheiden löytämistiheyttä Discoverissa

Tärkeää: Vain sinä voit nähdä, mistä tarinoista tykkäät, mutta valintasi voidaan jakaa anonyymisti julkaisijoille.

1. Avaa Google-sovellus iPhonella tai iPadilla tai siirry osoitteeseen google.com.
  2. Valitse haluamasi kortin oikeasta alakulmasta Tykkään Suosikki.
  3. Jos haluat nähdä sisällön, josta olet tykännyt, siirry Tykkäykset Discoverissa ‐kohtaan.

Millä perusteella Google näyttää sinulle tietoja Discoverissa

Google saa laitteeltasi ja muista Google-tuotteista tietoja, joiden avulla se tietää, mitä näyttää Discoverissa.

Google käyttää myös Google-tilillesi tallennettua dataa. Data perustuu asetuksiin, joita voit muuttaa. Voit myös ottaa asetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Esimerkkejä: