Discoverista löytyvien tietojen yksilöinti

Discoverin avulla voit saada hakematta päivityksiä kiinnostuksen kohteistasi, kuten suosikkiurheilujoukkueestasi tai ‑uutissivustostasi. Voit valita, minkälaisia päivityksiä haluat nähdä Discoverissa käyttäessäsi Google-sovellusta tai selatessasi verkkoa puhelimella.

Tärkeää: Jotkin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.

Discoverin etsiminen

Voit etsiä Discoverin muutamalla eri tavalla:

• Google-sovelluksessa .
  • Android-puhelimella tai ‑tabletilla selaimessa osoitteessa google.com
  • Joissakin laitteissa voit pyyhkäistä oikealle laitteen aloitusnäytöstä.

Discoverin personointi

Jos haluat ylläpitää sisältöä Discoverissa, valitse vaihtoehto alta.

Jos käytössäsi on

Vaihe 1: Ota käyttöön verkko- ja sovellustoiminta

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google-sovellus .
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Datasi Haussa.
  3. Valitse Kaikkien Google-tuotteiden asetukset ‑kohdasta Verkko- ja sovellustoiminta.
  4. Laita Verkko- ja sovellustoiminta päälle.

Vaihe 2: Valitse, mitä päivityksiä saat

Uusien aiheiden seuraaminen

Kun haet jotakin kiinnostuksen kohdetta, voit seurata sitä saadaksesi päivityksiä Discoverissa.

Google-sovelluksessa

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla .
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Kiinnostuksen kohteet ja sitten Kiinnostuksen kohteet.
  3. Voit seurata uusia aiheita valitsemalla Perustuu toimintaasi ‑kohdasta Lisää Add.
    • Voit piilottaa tietyn aiheen Discoverissa valitsemalla Estä .

Selaimessa

1. Siirry Android-puhelimen tai ‑tabletin selaimessa osoitteeseen google.com.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko menu icon ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Discover-kohdasta Muokkaa kiinnostuksen kohteita ja sitten Kiinnostuksen kohteet.
  4. Voit seurata uusia aiheita valitsemalla Perustuu toimintaasi ‑kohdasta Lisää Add.
    • Voit piilottaa tietyn aiheen Discoverissa valitsemalla Estä .
Aiheiden seuraamisen lopettaminen selaimesta
  1. Siirry Android-puhelimella selaimessa osoitteeseen google.com

2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Asetukset.

3. Valitse Discover-kohdasta Muuta kiinnostuksen kohteita ja sitten Kiinnostuksen kohteet.

4. Poista "Seuraamasi aiheet" ‑kohdasta valinnat niiden aiheiden kohdalta, joista et halua nähdä päivityksiä.

Tarinoiden estäminen tietyistä aiheista tai lähteistä

Tärkeää: Ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa. Kirjaudu Google-tilillesi, jotta voit nähdä kokoelmasi.

1. Avaa Google-sovellus tai siirry selaimella osoitteeseen google.com.
  2. Valitse kortin oikeasta alareunasta Lisää Lisää ja sitten [aihe] ei kiinnosta minua tai Älä näytä sisältöä täältä: [lähde].
Poistamiesi aiheiden tai lähteiden palauttaminen

Google-sovelluksessa

1. Avaa Google‑sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset Settings ja sittenKiinnostuksen kohteet ja sitten Piilotetut.
  3. Valitse palautettavan aiheen tai lähteen kohdalta Näytä Näytä.

Selaimessa

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla selaimessa osoitteeseen google.com.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Discover-kohdasta Muuta kiinnostuksen kohteita ja sitten Piilotetut.
  4. Valitse palautettavan aiheen tai lähteen kohdalta Näytä Näytä.

Vaihe 3: Muuta aiheiden löytämistiheyttä Discoverissa

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla tai siirry selaimella osoitteeseen google.com.
  2. Valitse haluamasi kortin oikeasta alakulmasta Tykkään Suosikki.
Tärkeää: Vain sinä voit nähdä, mistä tarinoista tykkäät, mutta valintasi voidaan jakaa anonyymisti julkaisijoille.

Millä perusteella Google näyttää sinulle tietoja Discoverissa

Google saa laitteeltasi ja muista Google-tuotteista tietoja, joiden avulla se tietää, mitä näyttää Discoverissa.

Google käyttää myös Google-tilillesi tallennettua dataa. Data perustuu asetuksiin, joita voit muuttaa. Voit myös ottaa asetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Esimerkkejä:

Discoverin poistaminen käytöstä

Jos et halua nähdä päivityksiä kiinnostuksen kohteistasi tai personoituja juttuja, lue lisää Discoverin poistamisesta käytöstä.

Lisää aiheesta

Millä perusteella Google näyttää sinulle tietoja Discoverissa

Google saa laitteeltasi ja muista Google-tuotteista tietoja, joiden avulla se tietää, mitä näyttää Discoverissa.

Google käyttää myös Google-tilillesi tallennettua dataa. Data perustuu asetuksiin, joita voit muuttaa. Voit myös ottaa asetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Esimerkkejä:

Discoverin laittaminen pois päältä

Jos et halua nähdä päivityksiä kiinnostuksen kohteistasi tai personoituja juttuja, lue lisää Discoverin poistamisesta käytöstä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita