Discoverista löytyvien tietojen yksilöinti

Discoverin avulla voit saada hakematta päivityksiä kiinnostuksen kohteistasi, kuten suosikkiurheilujoukkueestasi tai ‑uutissivustostasi. Voit valita, minkälaisia päivityksiä haluat nähdä Discoverissa käyttäessäsi Google-sovellusta tai selatessasi verkkoa puhelimella.

Tärkeää: Jotkin ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.

Discoverin etsiminen

Voit etsiä Discoverin muutamalla eri tavalla:

• Google‑sovelluksessa Google
  • Android-puhelimella tai ‑tabletilla selaimessa osoitteessa google.com
  • Joissakin laitteissa voit pyyhkäistä oikealle laitteen aloitusnäytöstä.

Discoverin räätälöinti

Vaihe 1: Ota käyttöön verkko- ja sovellustoiminta

Voit personoida Discoverin ottamalla käyttöön verkko- ja sovellustoiminnan, joka tallentaa hakusi, selaushistoriasi ja muun Google-tilisi toiminnan.

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google‑sovellus Google .
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Datasi Haussa.
  3. Valitse Kaikkien Google-tuotteiden asetukset ‑kohdasta Verkko- ja sovellustoiminta.
  4. Ota Verkko- ja sovellustoiminta käyttöön.

Vaihe 2: Valitse, mitä päivityksiä saat

Uusien aiheiden seuraaminen

Kun haet jotakin kiinnostuksen kohdetta, voit seurata sitä saadaksesi päivityksiä Discoverissa.

1. Avaa Google-sovellus Google  Android-puhelimella tai ‑tabletilla tai siirry selaimella osoitteeseen google.com
  2. Hae kiinnostuksen kohdetta, kuten TV-ohjelmaa tai urheilujoukkuetta.
  3. Jos näet kortin, jossa lukee Seuraa, valitse Seuraa Lisää.
Aiheiden seuraamisen lopettaminen selaimesta
  1. On your Android phone or tablet, go to google.com in your browser.

2. Tap Menu Valikko ja sitten Settings.

3. Under “Discover,” tap Manage interests ja sitten Your interests.

4. Under "Topics you follow," uncheck any topics you don’t want to see updates for.

Tarinoiden estäminen tietyistä aiheista tai lähteistä
  1. Avaa Google-sovellus Google  tai siirry selaimella osoitteeseen google.com.
  2. Valitse kortin oikeasta alareunasta Lisää Järjestä ja sitten Ei kiinnostunut: [aihe] tai Ei kiinnostunut tarinoista: [lähde].

Huom. Tämä ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä ja kaikissa maissa.

Poistamiesi aiheiden tai lähteiden palauttaminen

Google‑sovelluksessa

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google‑sovellus Google .
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset Settings ja sittenInterests ja sitten Piilotetut.
  3. Valitse palautettavan aiheen tai lähteen kohdalta Näytä Näytä.

Selaimessa

1. Siirry Android-puhelimen tai ‑tabletin selaimessa osoitteeseen google.com
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Discover-kohdasta Muuta kiinnostuksen kohteita ja sitten Piilotetut
  4. Valitse palautettavan aiheen tai lähteen kohdalta Näytä Näytä.

Vaihe 3: Muuta aiheiden löytämistiheyttä Discoverissa

1. Avaa Google-sovellus Google  Android-puhelimella tai ‑tabletilla tai siirry selaimella osoitteeseen google.com.
  2. Valitse haluamasi kortin oikeasta alakulmasta Määritä Control.
  3. Valitse Lisää More, jos haluat etsiä lisää kortteja tästä aiheesta.
    • Jos et halua lopettaa aiheen seuraamista, mutta haluat nähdä siitä vähemmän ilmoituksia Discoverissa, valitse Vähemmän Less.

Millä perusteella Google näyttää sinulle tietoja Discoverissa

Google saa laitteeltasi ja muista Google-tuotteista tietoja, joiden avulla se tietää, mitä näyttää Discoverissa.

Google käyttää myös Google-tilillesi tallennettua dataa. Data perustuu asetuksiin, joita voit muuttaa. Voit myös ottaa asetukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Esimerkkejä:

Discoverin poistaminen käytöstä

Jos et halua nähdä päivityksiä kiinnostuksen kohteistasi tai personoituja juttuja, lue lisää Discoverin poistamisesta käytöstä.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita