Now-korttien käyttö

Now-korttien avulla voit saada oikeita tietoja oikeaan aikaan etsimättä niitä. Saat esimerkiksi joukkoliikenteen aikataulut ennen töihin lähtöä, löydät lähialueen suosituimmat paikat, näet suosikkijoukkueesi tilanteen ja paljon muuta.

Now-korttien katselu

Voit katsella Now-kortteja muutamalla eri tavalla:

• Avaa Google-sovellus Google .
  • Jos sinulla on Nexus tai Google Play ‑laite, pyyhkäise sormella laitteen näyttöä alhaalta ylöspäin missä tahansa näytössä.
  • Jos sinulla on Google Now ‑käynnistysohjelma, pyyhkäise vasemmalle puhelimen aloitusnäytössä.

Huom. Jos et näe yhtään korttia, olet saattanut poistaa Google Now'n käytöstä. Lisätietoja Google Now'n käyttöön ottamisesta.

Muuta seuraavaksi näkyvää Now-korttia

Muokkaamalla korttiasetuksiasi voit kertoa Google Now'lle, millaisia kortteja haluat nähdä. Tutustu Now-korttien muokkaamiseen.

Kuinka Google Now päättää, mitä kortteja näytetään

Google Now saa laitteeltasi ja muilta Google-tuotteilta tietoja, joiden avulla se osaa näyttää kortteja oikeaan aikaan.

Google Now käyttää myös Google-tilillesi tallennettuja tietoja. Nämä tiedot perustuvat asetuksiin, jotka voit päättää ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä. Tällaisia asetuksia ovat esimerkiksi: