Fiidin käyttö Google-sovelluksessa

Google-sovelluksen fiidin avulla voit saada oikeita tietoja oikeaan aikaan etsimättä niitä. Saat esimerkiksi joukkoliikenteen aikataulut ennen töihin lähtöä, löydät lähialueen suosituimmat paikat ja näet suosikkijoukkueesi tilanteen.

Fiidin tarkastelu

Voit katsella fiidiäsi muutamalla eri tavalla:

• Google-sovelluksessa Google .
  • Jos sinulla on Nexus tai Google Play ‑laite, pyyhkäise sormella alhaalta ylöspäin laitteen näytöllä.

Etkö näe fiidiäsi? Sinun on ehkä otettava fiidi käyttöön.

Fiidissä näkyvän sisällön valitseminen

Voit muuttaa asetuksiasi, jotta Google tietää, millaisia päivityksiä haluat nähdä fiidissäsi. Lue, kuinka voit muokata fiidiäsi Google-sovelluksessa.

Miten Google päättää, mitä fiidissäsi näytetään

Google saa laitteeltasi ja muista Google-tuotteista tietoja, joiden avulla se voi päätellä, mitä fiidissäsi kannattaisi näyttää.

Google käyttää myös Google-tilillesi tallennettuja tietoja. Nämä tiedot perustuvat asetuksiin, joita on mahdollista muuttaa, ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä. Tällaisia asetuksia ovat esimerkiksi:

• Verkko- ja sovellustoiminta
  • Laitetiedot (Google käyttää näitä tietoja vain jos verkko- ja sovellustoiminta on päällä.)
  • Sijaintihistoria (Google käyttää näitä tietoja vain jos verkko- ja sovellustoiminta on päällä.)
  • Sijaintiasetukset: Joitakin fiidissäsi olevia päivityksiä näytetään kotisijaintisi perusteella. Jos kotisijaintia ei ole saatavilla, Google voi käyttää työsijaintia tai laitteen nykyistä sijaintia. Lue lisää koti- ja työosoitteiden määrittämisestä.
Android iPhone ja iPad