Now-korttien käyttö

Now-korttien avulla voit saada oikeita tietoja oikeaan aikaan etsimättä niitä. Saat esimerkiksi joukkoliikenteen aikataulut ennen töihin lähtöä, löydät lähialueen suosituimmat paikat, näet suosikkijoukkueesi tilanteen ja paljon muuta.

Now-korttien katselu

Voit katsella Now-kortteja muutamalla eri tavalla:

• Avaa Google-sovellus Google .
  • Jos sinulla on Nexus tai Google Play ‑laite, pyyhkäise sormella alhaalta ylöspäin laitteen näytöllä.
  • Jos sinulla on Google Now ‑käynnistysohjelma, pyyhkäise puhelimen aloitusnäytöllä vasemmalle.

Huom. Jos et näe yhtään korttia, olet saattanut poistaa Google Now'n käytöstä. Lisätietoja Google Now'n käyttöön ottamisesta.

Now-korttien valinta

Muokkaa korttiasetuksiasi valitaksesi, millaisia Google Now -kortteja sinulle näytetään. Tutustu Now-korttien muokkaamiseen.

Millä perusteella kortteja näytetään

Google Now saa laitteeltasi ja muilta Google-tuotteilta tietoja, joiden avulla se valitsee näytettävät kortit.

Google Now käyttää myös Google-tilillesi tallennettuja tietoja. Nämä tiedot perustuvat asetuksiin, joita on mahdollista muuttaa, ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä. Tällaisia asetuksia ovat esimerkiksi:

• Verkko- ja sovellustoiminta
  • Laitetiedot (Google Now käyttää näitä tietoja vain jos verkko- ja sovellustoiminta on päällä.)
  • Sijaintihistoria (Google Now käyttää näitä tietoja vain jos verkko- ja sovellustoiminta on päällä.)
  • Sijaintiasetukset: Joitakin Now-kortteja näytetään kotisijaintisi perusteella. Jos kotisijaintia ei ole saatavilla, Google Now voi käyttää työsijaintia tai laitteen nykyistä sijaintia. Lue lisää koti- ja työosoitteiden määrittämisestä.