Tilpas indholdet i Discover

Med Discover kan du få opdateringer om dine interesser, f.eks. fra dit yndlingssportshold eller dit yndlingsnyhedswebsite, uden at søge efter dem. Du kan vælge, hvilke typer opdateringer du vil se i Discover, i Google-appen, eller når du surfer på nettet med din telefon.

Vigtigt! Nogle af disse funktioner er muligvis ikke tilgængelige på alle sprog og i alle lande.

Find Discover

Du kan finde Discover på forskellige måder:

• I Google-appen Google .
  • google.com via browseren på din Android-telefon eller -tablet.
  • På nogle enheder kan du stryge til højre fra enhedens startskærm.

Tilpas Discover

Du kan administrere dit indhold i Discover ved at vælge en valgmulighed nedenfor.

Hvis du bruger:

• Chrome: Gå til Administrer foreslåede artikler.
  • En Google-app eller google.com: Følg nedenstående vejledning for at vælge, hvilke opdateringer du vil modtage, følge eller stoppe med at følge.

Trin 1: Aktivér Web- og appaktivitet

Web- og appaktivitet gemmer dine søgninger, din browserhistorik og anden aktivitet på din Google-konto.

1. Åbn Google-appen Google på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere efterfulgt af Dine data i Søgning.
  3. Tryk på Web- og appaktivitet under "Indstillinger, der gælder for alle Google-produkter".
  4. Aktivér Web- og appaktivitet.

Trin 2: Vælg, hvilke opdateringer du vil modtage

Følg nye emner

Når du søger efter en interesse, kan du følge den for at få opdateringer i Discover.

1. Åbn Google-appen Google på din Android-telefon eller -tablet, eller gå til google.com via din browser.
  2. Søg efter en interesse, f.eks. en tv-serie eller et sportshold.
  3. Tryk på Følg Plus, hvis du kan se et kort med valgmuligheden "Følg".
Følg ikke emner fra din browser
  1. Gå til google.com via browseren på din Android-telefon eller -tablet.

2. Tryk på menuen Menu efterfulgt af Indstillinger.

3. Under "Discover" skal du trykke på Administrer interesser efterfulgt af Dine interesser.

4. Under "Emner, du følger" skal du fjerne markeringen ud for de emner, du ikke vil se opdateringer for.

Stop med at få historier med visse emner eller fra visse kilder
  1. Åbn Google-appen Google , eller gå til google.com via din browser.
  2. Nederst til højre på kortet skal du trykke på Mere Organiser efterfulgt af Jeg er ikke interesseret i [emne] eller Jeg er ikke interesseret i historier fra [kilde].

Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Få de emner eller kilder, du har fjernet, tilbage

I Google-appen

1. Åbn Google-appen Google på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger Settings efterfulgt afInteresser efterfulgt af Skjult.
  3. Tryk på Vis igen Vis igen ud for det emne eller den kilde, du vil se igen.

I din browser

1. Gå til google.com via browseren på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu efterfulgt af Indstillinger.
  3. Under "Discover" skal du trykke på Administrer interesser efterfulgt af Skjult.
  4. Tryk på Vis igen Vis igen ud for det emne eller den kilde, du vil se igen.

Trin 3: Vælg, hvor ofte du vil se emner i Discover

1. Åbn Google-appen på din Android-telefon eller -tablet, eller gå til google.com via din browser.
  2. Tryk på Styring Styring nederst til højre på det ønskede kort.
  3. Tryk på Mere Mere for at se flere kort med dette emne.
    • Hvis du vil fortsætte med at følge et emne, men du vil se mindre om det i Discover, kan du trykke på Mindre Færre.

Sådan beslutter Google, hvad der skal vises i Discover

Google bruger oplysninger fra din enhed og andre Google-produkter til at finde ud af, hvad der skal vises i Discover.

Google bruger også data, der er gemt på din Google-konto. Disse data er baseret på indstillinger, du kan ændre eller slå til eller fra. Disse indstillinger kan omfatte:

Deaktiver Discover

Hvis du ikke vil se opdateringer om dine interesser eller tilpassede historier, kan du se, hvordan du deaktiverer Discover.