Tilpas indholdet i Discover

Med Discover kan du få opdateringer om dine interesser, f.eks. fra dit yndlingssportshold eller dit yndlingsnyhedswebsite, uden at søge efter dem. Du kan vælge, hvilke typer opdateringer du vil se i Discover, i Google-appen, eller når du surfer på nettet med din telefon.

Vigtigt! Nogle af disse funktioner er muligvis ikke tilgængelige på alle sprog og i alle lande.

Find Discover

Du kan se Discover på forskellige måder:

• I Google-appen Google .
  • På din Android-telefon eller -tablet og på google.com
  • Hvis du har en Pixel-enhed eller en enhed i Google Play-udgave, skal du stryge til højre fra startskærmen på enheden.

Tilpas Discover

Trin 1: Aktivér Web- og appaktivitet

Hvis du vil tilpasse Discover, skal du aktivere "Web- og appaktivitet", der gemmer dine søgninger, din browserhistorik og anden aktivitet på din Google-konto.

1. Åbn Google-appen Google på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Dine data i Søgning.
  3. Tryk på Web- og appaktivitet under "Indstillinger, der gælder for alle Google-produkter".
  4. Aktivér Web- og appaktivitet.

Trin 2: Vælg, hvilke opdateringer du vil modtage

Følg nye emner

Når du søger efter en interesse, kan du følge den for at få opdateringer i Discover.

1. Åbn Google-appen Google , eller gå til google.com i din browser på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter en interesse, f.eks. en tv-serie eller et sportshold.
  3. Tryk på Følg Tilføj, hvis du kan se et kort med valgmuligheden "Følg".
Følg ikke emner fra din browser

Når du søger efter en interesse, kan du følge den for at få opdateringer i Discover.

1. Åbn Google-appen Google , eller gå til google.com i din browser på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter en interesse, f.eks. en tv-serie eller et sportshold.
  3. Tryk på Følg Tilføj, hvis du kan se et kort med valgmuligheden "Følg".
Stop med at få historier med visse emner eller fra visse kilder
  1. Åbn Google-appen Google , eller gå til google.com i din browser.
  2. Nederst til højre på kortet skal du trykke på Mere Organiser og derefter Jeg er ikke interesseret i [emner] eller Jeg er ikke interesseret i historier fra [kilde].

Bemærk! Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande.

Få en fjernet kilde tilbage

I Google-appen

1. Åbn Google-appen Google på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere Mereog derefter Interesser og derefter Skjult.
  3. Find den kilde, du vil vise igen, under "Kilder".

I din browser

1. Gå til google.com i browseren på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Under "Discover" skal du trykke på Administrer interesser og derefter Skjult.
  4. Find den kilde, du vil vise igen, under "Kilder".
Få et fjernet emne tilbage

I Google-appen app

1. Åbn Google-appen Google på din Android-enhed.
  2. Tryk på Mere Mereog derefter Interesser og derefter Skjult.
  3. Find det emne, du vil vise igen, under "Emner".

I din browser

1. Gå til google.com i browseren på din Android-enhed.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger.
  3. Under "Discover" skal du trykke på Administrer interesser og derefter Skjult.
  4. Find det emne, du vil vise igen, under "Emner".

Trin 3: Vælg, hvor ofte du vil se emner i Discover

1. Åbn Google-appen Google , eller gå til google.com i din browser på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Styring Styring nederst til højre på det ønskede kort.
  3. Tryk på Mere Mere for at se flere kort med dette emne.
    • Hvis du vil fortsætte med at følge et emne, men du vil se mindre om det i Discover, skal du trykke på Mindre Færre.

Sådan beslutter Google, hvad der skal vises i Discover

Google bruger oplysninger fra din enhed og andre Google-produkter til at finde ud af, hvad der skal vises i Discover.

Google bruger også data, der er gemt på din Google-konto. Disse data er baseret på indstillinger, du kan ændre eller slå til eller fra. Disse indstillinger kan omfatte:

Deaktiver Discover

Hvis du ikke vil se opdateringer om dine interesser eller tilpassede historier, kan du se, hvordan du deaktiverer Discover.