Utilitzar les targetes Now

Pots utilitzar les targetes Now per rebre la informació adequada en el moment adequat sense haver-la de buscar. Per exemple, pots consultar l'estat del trànsit per al trajecte de casa a la feina, trobar llocs populars a prop i veure els resultats del teu equip preferit, entre d'altres.

Consultar les targetes Now

Pots consultar les targetes Now de diverses maneres:

• Obre l'aplicació Google Google .
  • Si tens un dispositiu Nexus o de l'edició Google Play, llisca el dit cap amunt des de la part inferior de qualsevol pantalla del dispositiu.
  • Si tens Google Now Launcher, llisca el dit cap a l'esquerra des de la pantalla d'inici del telèfon.

Nota: si no veus cap targeta, potser has desactivat Google Now. Obtén informació sobre com s'activa Google Now.

Canviar les targetes Now que es mostren

Pots personalitzar la configuració perquè Google Now sàpiga quines targetes vols veure. Obtén més informació sobre com personalitzar les targetes Now.

Com decideix Google Now les targetes que es mostren

Per saber quines targetes ha de mostrar, Google Now utilitza informació del teu dispositiu i d'altres productes de Google.

Google Now també fa servir dades emmagatzemades al teu compte de Google. Aquestes dades es basen en opcions de configuració que pots canviar i activar o desactivar. S'hi poden incloure les opcions següents:

• Activitat al web i en aplicacions
  • Informació del dispositiu: perquè Google Now pugui fer servir aquesta informació, has d'haver activat Activitat al web i en aplicacions.
  • Historial d'Ubicacions: perquè Google Now pugui fer servir aquesta informació, has d'haver activat Activitat al web i en aplicacions.
  • Configuració de la ubicació: algunes targetes Now es mostren en funció de la ubicació de casa teva. Si aquesta ubicació no està disponible, pot ser que Google Now utilitzi la ubicació de la feina o bé la ubicació actual del dispositiu. Obtén més informació sobre com definir la ubicació de casa i de la feina.