Utilitzar el feed a l'aplicació Google

Pots utilitzar el feed a l'aplicació Google per obtenir la informació adequada en el moment adequat sense haver-la de cercar. Per exemple, pots consultar l'estat del trànsit per al trajecte de casa a la feina, cercar llocs populars a prop i veure els resultats del teu equip preferit, entre d'altres.

Consultar El meu tauler

Podeu consultar El meu tauler de diverses maneres:

• A l'aplicació Google Google .
  • Si teniu un dispositiu Pixel, Nexus o de l'edició Google Play, feu lliscar el dit cap a la dreta des de la pantalla d'inici del dispositiu.

No veieu El meu tauler? És possible que hàgiu d'activar El meu tauler.

Triar què es mostra a El meu tauler

Podeu canviar la configuració per informar Google de quins tipus d'informació voleu veure a El meu tauler. Obteniu informació sobre com personalitzar El meu tauler a l'aplicació Google.

Com decideix Google què es mostra a El meu tauler

Per saber què s'ha de mostrar a El meu tauler, Google utilitza informació del dispositiu i d'altres productes de Google.

Google també utilitza dades emmagatzemades al vostre compte de Google. Aquestes dades es basen en opcions de configuració que podeu activar o desactivar. Entre aquestes opcions hi ha les següents: