Endre Google Søk-innstillingene for nettleseren din

Når du søker i nettlesere, for eksempel Chrome eller Firefox, kan du endre Google Søk-innstillingene dine – blant annet Sikkert Søk, autoavspilling av videoer og posisjonen din.

Innstillingene dine i Google-appen er forskjellige fra innstillingene for søk i nettlesere. Finn ut hvordan du endrer innstillingene i Google-appen.

Endre søkeinnstillingene dine

Hvis du er logget på Google-kontoen din når du lagrer innstillingene, brukes de samme innstillingene i alle nettlesere du er logget på.

1. Gå til søkeinnstillingene på datamaskinen din.
  2. Øverst til høyre ser du etter Google-profilprofilbildet ditt for å sjekke at du er logget på Google-kontoen din.
    • Hvis du ser en «Logg på»-knapp, er du ikke pålogget.
  3. Velg søkeinnstillingene dine.
  4. Klikk på Lagre nederst på siden.

Innstillinger du kan endre

Hvilke innstillinger du ser, varierer avhengig av om du bruker datamaskin, nettbrett eller telefon.

• Sikkert Søk-filtre
  • Søk ved hjelp av autofullføring
  • Resultater per side
  • Talesvar
  • Hvor resultatene åpnes: Selv om du velger «Åpne hvert valgte resultat i et nytt nettleservindu», åpnes søkeresultater for Google Bildesøk alltid i en ny fane.
  • Tidligere søk
  • Språk
  • Sted
  • Håndskrift
  • Video: Videoer kan spilles av automatisk, uten lyd. Du kan slå på eller av disse automatiske forhåndsvisningene av videoer. Du kan også velge når de skal spilles, for eksempel når du er koblet til Wi-Fi eller mobildatanettverk.