Google-haun selainasetusten muuttaminen

Voit määrittää Google-haulle asetukset, joita käytetään tehdessäsi hakuja Chromen tai Firefoxin kaltaisilla selaimilla. Näihin asetuksiin sisältyvät SafeSearch, hakuhistoria ja sijaintitiedot.

Hakuasetusten muuttaminen

Jos olet kirjautunut tilillesi tallentaessasi asetukset, ne otetaan käyttöön kaikilla selaimilla, joille olet kirjautunut kyseisellä hetkellä.

1. Avaa hakuasetussivu.
  2. Varmista, että olet kirjautunut Google-tilillesi. (Jos oikeassa yläkulmassa näkyy sininen Kirjaudu sisään -painike, et ole kirjautunut tilillesi.)
  3. Valitse haluamasi hakuasetukset.
  4. Valitse sivun alaosassa Tallenna.

Huom. Google-sovellus käyttää eri asetuksia kuin selaimella tehtävät haut. Lue lisätietoja Google-sovelluksen asetuksien muuttamisesta.

Muutettavissa olevat asetukset

Näkemäsi asetukset vaihtelevat sen mukaan, käytätkö tietokonetta, tablettia vai puhelinta.