Canviar la configuració de la Cerca de Google al navegador

Quan feu cerques en un navegador, com ara Chrome o Firefox, podeu canviar la configuració de la Cerca de Google. La configuració inclou els paràmetres de SafeSearch, reproducció automàtica de vídeos i ubicació, entre d'altres.

La configuració de l'aplicació Google és diferent de la configuració per fer cerques amb un navegador. Obtén informació sobre com pots canviar la configuració de l'aplicació Google.

Canviar la configuració de la cerca

Si teniu la sessió iniciada al Compte de Google quan deseu la configuració, tots els navegadors en què tingueu la sessió iniciada la mantindran.

1. Aneu a la pàgina Configuració de la cerca.
  2. Comprova que hagis iniciat la sessió al Compte de Google.
    Consell: si veus un botó de color blau amb el text "Inicia la sessió" a la part superior dreta, vol dir que no has iniciat la sessió.
  3. Tria la configuració de cerca que vulguis.
  4. A la part inferior de la pàgina, fes clic a Desa.

Opcions de configuració que es poden canviar

Les opcions de configuració que es mostren varien en funció de si fas servir un ordinador, una tauleta o un telèfon.

• Filtres de SafeSearch
  • Cerques amb compleció automàtica
  • Resultats per pàgina
  • Respostes amb síntesi de veu
  • Quan es mostren resultats: encara que seleccionis l'opció "Obre cada resultat seleccionat en una finestra nova del navegador", els resultats de la Cerca d'imatges de Google sempre s'obren en una pestanya nova.
  • Cerques anteriors
  • Idioma
  • Ubicació
  • Escriptura a mà
  • Vídeo: pot ser que els vídeos comencin a reproduir-se automàticament sense so. Podeu activar-ne o desactivar-ne les previsualitzacions automàtiques. També podeu triar quan es reproduiran els vídeos, és a dir, només amb Wi-Fi o també amb xarxes de dades mòbils.