Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tips for mobilsøk

Here are the most popular tips for doing Google searches on your phone or tablet.

Last ned Google-appen
Last ned Google-appen for Android eller iPhone og iPad.

Søk med stemmen
Snakk til enheten for å søke på Google.

Søk med håndskrift
Bruk fingeren til å skrive inn søk.

Søk etter bilder
Filtrer resultatene, slik at du bare ser bilder.

Administrer tidligere søk
Se tidligere søk, og slett dem du ikke vil ha lenger.

Oppdater posisjonen din
Når du oppdaterer posisjonen din, får du lokale resultater, for eksempel om butikker og bensinstasjoner i nærheten.

Unngå bilder som ikke er barnevennlige
Slå på Sikkert Søk for å filtrere bort ikke-barnevennlige søkeresultater.

Note: Some features aren't available for all languages and devices.