Bloquejar els llocs per a adults a Google al centre educatiu o a la feina

Si gestioneu un compte de Google en un centre educatiu o en un lloc de treball, podeu impedir que es mostri als resultats de la cerca la majoria del contingut per a adults activant l'opció de configuració SafeSearch.

Si voleu evitar que es mostri contingut per a adults als vostres resultats de la cerca, obteniu informació sobre SafeSearch per a comptes individuals.

Mantenir SafeSearch activat a la xarxa

Si es bloqueja SafeSearch, s'impedeix que es mostri la majoria del contingut per a adults als resultats de la cerca de qualsevol usuari que utilitzi aquest navegador.

Per bloquejar SafeSearch, és necessari que un mestre o un administrador canviïn la configuració de SafeSearch en tots els ordinadors, els navegadors i els perfils del navegador.

1. Aneu a Configuració de la Cerca.
  2. A "Filtres SafeSearch", seleccioneu Bloqueja SafeSearch. És possible que hàgiu d'iniciar la sessió.
  3. Seleccioneu Bloqueja SafeSearch. Veureu una pàgina de confirmació un cop s'hagi activat el bloqueig.

Nota: si al centre educatiu s'utilitzen navegadors Chrome o Chromebooks, feu servir SafeSearch seguint les Polítiques d'usuari de Chrome.

Bloquejar SafeSearch modificant l'encaminador (opció avançada)

Aquesta opció requereix experiència tècnica. En canvi, la primera opció és adient per als usuaris que no tenen coneixements tècnics.

Sobre l'adreça IP virtual de SafeSearch (VIP)

La VIP de SafeSearch obligarà tots els usuaris de la xarxa a utilitzar SafeSearch a la Cerca de Google alhora que permetrà una connexió segura per HTTPS. El terme "VIP" a VIP de SafeSearch fa referència a una adreça IP virtual que es pot encaminar internament a diversos servidors de Google.

Si la VIP de SafeSearch està activada, es mostrarà una notificació la primera vegada que mestres i estudiants del centre educatiu accedeixin a Google, en què s'indica que l'opció SafeSearch està activada.

Nota: l'ús de la VIP de SafeSearch no afecta altres serveis de Google que no siguin la Cerca de Google.

Activar la VIP de SafeSearch

Per aplicar SafeSearch a la xarxa, heu d'actualitzar la configuració de DNS. Establiu l'entrada DNS de www.google.com (i de qualsevol altre subdomini de país ccTLD de Google que els usuaris puguin utilitzar) en un CNAME de forcesafesearch.google.com.

Proporcionarem resultats de la cerca i d'imatges amb SafeSearch per a les sol·licituds que rebem en aquesta VIP.

Informar de contingut per a adults als resultats de la cerca

Si teniu SafeSearch activat però es continua mostrant contingut per a adults als resultats de la cerca, informeu del contingut ofensiu.