Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Finn informasjon om bilder

Du kan finne mer informasjon om bildene i søkeresultatene ved å klikke på dem. Du kan for eksempel se hvilket nettsted bildet kom fra, og finne andre bilder som er relatert til det.

1. Gå til images.google.com på datamaskinen.
  2. Søk etter et bilde.
  3. Velg et bilde for å se en større versjon og detaljert informasjon om bildet.
    • Tips: Hvis nettleseren viderekobler deg direkte til nettstedet når du velger bildet, kan det hende du bruker en eldre nettleser. For å løse problemet, oppdater nettleseren din eller søk i Google Chrome.

Der finner du følgende alternativer:

• Gå til siden: For å gå til nettsiden der Google fant bildet, velg tittelen på nettsiden Visit page.
  • Send tilbakemelding: For å rapportere upassende bilder, klikk på Mer Mer og så Send tilbakemelding.
  • Lukk bildet: Klikk på Lukk Lukk for å gå tilbake til bilderesultatsiden.
  • Se dimensjoner: Hold markøren over bildet for å se hvor stort det er.
  • Legg til i en samling: Finn ut mer om samlinger.
  • Del bildet: Klikk på Del Del.

Viktig: Det er normalt at bilderesultatsiden ser annerledes ut på telefoner og på eldre versjoner av nettlesere for datamaskiner og nettbrett.