Kuvan tietojen tarkasteleminen

Saat lisätietoja hakutuloksissa näkyvistä kuvista klikkaamalla niitä. Näet esimerkiksi miltä sivustolta kuva on peräisin, kuvan mitat ja siihen liittyvät muut kuvat.

Kuvan tietojen tarkasteleminen

1. Etsi kuva tekemällä haku osoitteessa images.google.com.
  2. Näet kuvan suurempana ja kuvan tiedot klikkaamalla kuvaa. (Jos kuvan klikkaaminen ohjaa sinut suoraan verkkosivustoon, saatat käyttää vanhempaa selainta. Voit korjata ongelman päivittämällä selaimen tai tekemällä haun Google Chromella.)

Kun olet löytänyt kuvan, voit toimia seuraavasti:

• Siirry sivulle: siirry verkkosivulle, josta Google löysi kuvan.
  • Tarkastele kuvaa: katso täysikokoinen kuva.
  • Etsi kuvan perusteella: etsi verkosta samankaltaisia kuvia.
  • X: palaa kuvien hakutulossivulle.
  • Lähetä palautetta: ilmoita sopimattomasta kuvasta.

Huomaa: kuvahaun tulossivu saattaa näyttää erilaiselta puhelimessa tai tietokoneiden ja tablettien vanhemmissa selaimissa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita: