Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Få oplysninger om et billede

Hvis du vil have flere oplysninger om et billede i søgeresultaterne, skal du klikke på billedet. Du kan f.eks. se, hvilken type website billedet stammer fra, og finde billeder, der er relateret til det.

1. Gå til image.google.dk, eller åbn Google-appen Google-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter et billede.
  3. Tryk på billedet for at se en større version af det.
Herefter kan du se mulighederne for at gøre følgende:
  • Besøge siden: Tryk på Besøg for at gå til den webside, hvor Google fandt billedet.
  • Sende feedback: Tryk på Send feedback nederst for at rapportere et upassende billede.
  • Lukke billedet: Tryk på Luk Luk for at gå tilbage til siden med billedresultater.
  • Føje til en samling: Få flere oplysninger om samlinger.
  • Dele billedet: Tryk på Del Del.

Vigtigt! Det er normalt, at siden med billedresultater ser anderledes ud på din telefon eller i ældre versioner af browsere på computere og tablets.