Zoekresultaten voor reizen uit Gmail

Op Google kun je zoeken naar informatie uit Gmail, zoals geplande vluchten of hotelreserveringen.

1. Ga naar google.com.
    • Je ziet deze resultaten niet als er 'http' in plaats van 'https' in de URL staat.
  2. Klik rechtsboven op Inloggen.
    • Als je de profielfoto van je Google-account ziet, ben je al ingelogd.
  3. Probeer een van de onderstaande voorbeeldzoekopdrachten.

Voorbeelden van zoekopdrachten

Tip: Sommige voorbeelden werken niet in alle regio's.

• Hotelreserveringen: Vind je hotelreserveringen door te zoeken naar mijn reserveringen.
  • Vluchten: Vind geplande vluchten om actuele informatie te bekijken door te zoeken naar mijn vluchten.
  • Vervoer: Vind je auto-, bus- of treinreserveringen door te zoeken naar mijn bustickets of mijn treintickets.

Privacy van je zoekresultaten

De resultaten uit je Google-producten zijn privé. Niemand anders ziet je informatie in zijn of haar resultaten, tenzij je die informatie expliciet met anderen of openbaar hebt gedeeld.

Je bent de enige persoon die resultaten uit je Gmail te zien krijgt.

Resultaten uit Gmail in- of uitschakelen

Je bepaalt zelf of je zoekresultaten uit Gmail te zien krijgt.

Tip: Je moet zoeken op https://www.google.com en zijn ingelogd op een Google-account om deze stappen te volgen.

1. Ga op je computer naar Zoekinstellingen.
    • Klik rechtsboven op Inloggen als je nog niet bent ingelogd.
  2. Klik onder Privéresultaten op Geen privéresultaten gebruiken.
    • Als je het gedeelte Privéresultaten niet ziet, zorg je dat er 'https' in de URL staat in plaats van 'http'.
  3. Klik op Opslaan.

Privéresultaten blijven uitgeschakeld zolang je bent ingelogd op je Google-account. Je kunt nog steeds resultaten krijgen op basis van je Web- en app-activiteit.

Als je geen zoekresultaten meer wilt op basis van je accountactiviteit en andere Google-producten, bekijk je meer informatie over hoe je Web- en app-activiteit uitschakelt.