Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Zoeken op je scherm met Circle to Search

Belangrijk: Deze functie is beschikbaar op bepaalde modellen Android-telefoons.

Omcirkel, markeer, krabbel of tik op tekst of afbeeldingen op je scherm om ze te selecteren en te zoeken op Google.

Circle to Search gebruiken

Zo zoek je naar tekst, afbeeldingen of video's op je scherm:

1. Start Circle to Search:
    • Houd de startknop lang ingedrukt in de modus Navigatie met 3 knoppen.
    • Houd de navigatiehandgreep lang ingedrukt in de modus Navigatie met gebaren.
  2. Omcirkel, markeer of tik ergens op het scherm om de tekst, afbeelding of video te selecteren waarnaar je wilt zoeken.
  3. Als je wilt, kun je de zoekopdracht verfijnen door tekst toe te voegen in de zoekbalk.
  4. De zoekresultaten verschijnen onderaan het scherm.
    • Swipe omhoog op de resultaten om meer resultaten te bekijken.

Tips:

• Sleep de randen van de selectie of de hele selectie om deze aan te passen.
  • Voor interactie met content die door de zoekbalk wordt geblokkeerd, schuif je met 2 vingers om het venster te verplaatsen of sleep je de zoekbalk naar de boven- of onderkant van het scherm.

AI-gestuurde overzichten krijgen met Circle to Search

Je kunt met Circle to Search AI-gestuurde overzichten krijgen op basis van je tekst- of multisearch-zoekopdrachten. Meer informatie over multisearch

Circle to Search uitzetten

In de navigatiemodus met 3 knoppen

1. Ga op je Android-telefoon naar Instellingen Instellingen.
  2. Zoek naar Circle to Search.
  3. Tik op Circle to Search.
  4. Zet Circle to Search uit.

In de modus voor navigatie met gebaren

1. Ga op je Android-telefoon naar Instellingen Instellingen.
  2. Zoek naar Circle to Search.
  3. Tik op Circle to Search.
  4. Zet Circle to Search uit.

Problemen met de fout 'Schermzoeken is niet beschikbaar' oplossen

Als je Circle to Search wilt gebruiken op een ondersteund Android-apparaat, zorg je dat de rechten juist zijn ingesteld:

1. Ga op je Android-telefoon naar Instellingen Instellingen.
  2. Zoek naar Digitale-assistent-app.
  3. Tik op Digitale-assistent-app.
  4. Zorg voor het volgende:
    • De standaard digitale assistent is Google.
    • Screenshot gebruiken staat aan.