Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Je interesses checken en beheren

Op de pagina Interesses kun je je interesses, je collecties en opgeslagen items beheren, plus de onderwerpen die je volgt.

Belangrijk: Alleen ingelogde Google-gebruikers kunnen interesses openen en beheren.

Toegang tot je interesses

Toegang vanuit Opgeslagen

1. Open de Google-app Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Opgeslagen .

Toegang via Instellingen

1. Open de Google-app Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Instellingen en dan Personalisatie en dan Je interesses beheren en dan Je volgt.

Toegang via Discover

1. Open de Google-app Google-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een Discover-kaart en tik op Meer Meer.
  3. Tik op Je interesses beheren en dan Je volgt.

Je interesses beheren

Op de pagina Interesses kun je naar verschillende tabbladen gaan om je interesses te beheren:

• Op het tabblad Geliket kun je items bekijken of niet meer liken.
  • Op het tabblad Opgeslagen kun je je collecties en opgeslagen items beheren.
  • Op het tabblad Gevolgd kun je de onderwerpen die je volgt en de meldingen voor deze onderwerpen beheren.