Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Meer informatie over Pagina-inzichten

Met Pagina-inzichten kun je nuttige informatie krijgen over een pagina waarop je je bevindt of een product waarnaar je onderzoek doet.

Tip: Sommige functies zijn misschien niet in alle talen beschikbaar.

Belangrijk: Als het icoon Pagina-inzichten niet beschikbaar is, check je of het volgende het geval is:

• Je bent ingelogd op je Google-account.
  • Je browser staat niet in de incognitomodus.
  • De functie Web- en app-activiteit voor Zoeken staat aan.
    • Check of het vakje naast Inclusief Chrome-geschiedenis en activiteit op sites, in apps en op apparaten die Google-services gebruiken is aangevinkt.
  • De Chrome-synchronisatiefunctie voor je account staat aan.
    1. Open de Chrome-app.
    2. Tik rechtsboven op Actiemenu More menu options en dan Instellingen Instellingen.
    3. Tik op Synchroniseren en check of het selectievakje naast Geschiedenis is aangevinkt.

Pagina-inzichten gebruiken

1. Open een webpagina via Zoeken of Discover.
  2. Tik rechtsboven op Actiemenu More menu options.
  3. Tik op Pagina-inzichten bekijken.

Handige tools

Je vindt specifieke informatie over de content in het vak.

• Gerelateerde inzichten: Bevat gerelateerde content die mensen ook bekijken nadat ze deze pagina hebben gelezen. Kan ook de volgende items bevatten:
    • Gerelateerde vragen: Vind vragen en antwoorden voor de content die je bekijkt.
    • Video's: Een carrousel met video's die zijn gerelateerd aan de webpagina waarop de gebruiker zich bevindt.
    • Documenten: Documentaanbevelingen voor de huidige pagina, zodat je verder kunt gaan.
    • Gerelateerde zoekopdrachten: Vind gerelateerde zoekopdrachten die aansluiten bij je onderzoek.
    • Genoemde entiteit: Vermeldt lokale resultaten die worden genoemd op de pagina en bevat links naar Google-zoekopdrachten van die entiteit.
  • Plaatsen op deze pagina: Toont een scrollbare reeks afbeeldingen, een reviewscore, een korte review-highlight, adresinformatie en belangrijke acties voor elke plaats.
  • Over deze pagina: Bevat lijsten met interne en externe informatie over de bron van de pagina, zoals webresultaten over de bron en wanneer de site voor het eerst door Google is geïndexeerd. Meer informatie krijgen over een webpagina

Tip: Sommige pagina's tonen alleen Over deze pagina. Andere gedeelten, zoals Plaatsen op deze pagina of Gerelateerde inzichten, zijn misschien niet beschikbaar.