Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søk med bilder på Google

Med Google Lens kan du finne ut mer om bilder eller gjenstander rundt deg. Du kan for eksempel ta et bilde av en plante og bruke det til å søke etter informasjon eller lignende bilder.

Dette finner du når du søker

Resultatene dine kan omfatte

• søkeresultater for objekter i bildet
  • lignende bilder
  • nettsteder med bildet eller et lignende bilde

Kompatible nettlesere

Du kan gjøre visuelle søk med Lens i de fleste nettlesere, for eksempel
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari
  • Edge

Last opp et bilde

1. Gå til Google.com.
  2. Klikk på Søk med bilder .
  3. Klikk på Last opp en fil.
  4. Velg et bilde.
  5. Klikk på Åpne eller Velg.

Dra og slipp bilder

1. Finn frem til en fil som inneholder et bilde du vil søke med, på datamaskinen.
  2. Klikk på bildet.
  3. Dra bildet til søkefeltet.

Søk med nettadresser

1. På en datamaskin går du til nettstedet med bildet du vil bruke.
  2. For å kopiere nettadressen, høyreklikk på bildet og klikk på Kopier bildeadressen.
  3. Gå til Google.com.
  4. Klikk på Søk med bilder .
  5. Lim inn nettadressen i «Lim inn bildelink» i tekstfeltet.
  6. Klikk på Søk.

Tips: Nettlesere lagrer ikke nettadressene du søker i, i nettleserloggen. Google kan lagre nettadressene for å gjøre produktene og tjenestene våre bedre.

Søk med bilder fra nettsteder

1. Gå til Chrome-nettleseren på en datamaskin.
  2. Gå til et nettsted som inneholder et bilde du vil bruke.
  3. Høyreklikk på bildet.
  4. Klikk på Søk etter bildet med Google for å vise resultatene i et sidefelt.

Søk med et bilde fra søkeresultatene

1. Gå til Google.com.
  2. Søk etter et bilde.
  3. Klikk på bildet.
  4. Rull ned for å se relaterte bilder.
  5. For å gå tilbake til resultatsiden, klikker du på Lukk Lukk øverst til høyre.