Finn relaterte bilder med omvendt bildesøk

Du kan bruke bilder for å finne relaterte bilder på nettet.

Hva finner du?

Når du søker med bilder, kan resultatene inneholde

• lignende bilder
  • nettstedene bildene ligger på
  • andre størrelser for bildene du søker med

Søk med et bilde

1. Gå til images.google.com på Android-enheten din.
  2. Skriv inn en beskrivelse av et bilde du vil finne.
  3. Trykk på Søk Søk.
  4. Trykk på et bilde du vil søke med.
  5. Trykk og hold på bildet. Trykk på Søk etter dette bildet på Google.​

Søk i bilder med Google Lens

1. Åpne Google-appen Google-app på en Android-enhet.
  2. Trykk på Oppdateringer nederst.
  3. Trykk på Google Lens Google Visuell nederst til venstre.
  4. Velg mellom følgende fremgangsmåter:
    • Ta et bilde: Bruk kameraet til å peke på et objekt, og trykk deretter på Søk Søk.
    • Last opp et eksisterende bilde: Trykk på Galleri Galleri øverst til venstre og velg et bilde fra albumet ditt.
  5. Trykk på en hvit prikk, hvis tilgjengelig, eller bruk fingeren eller pekepennen til å tegne en sirkel rundt en del av bildet.

Hvordan bruker Google bilder du søker med?

Bilder du laster opp i søk, kan lagres av Google i syv dager. De blir ikke en del av søkeloggen din, og vi bruker dem bare i løpet av denne tidsperioden for å gjøre produktene og tjenestene våre bedre.