Finn relaterte bilder med omvendt bildesøk

Du kan bruke bilder for å finne relaterte bilder på nettet.

Hva finner du?

Når du søker med bilder, kan resultatene inneholde

• lignende bilder
  • nettstedene bildene ligger på
  • andre størrelser for bildene du søker med

Hvordan bruker Google bilder du søker med?

Bilder du laster opp i søk, kan lagres av Google i syv dager. De blir ikke en del av søkeloggen din, og vi bruker dem bare i løpet av denne tidsperioden for å gjøre produktene og tjenestene våre bedre.

Kompatible nettlesere

Du kan foreta omvendte bildesøk i de fleste nettlesere, for eksempel
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari

Last opp bilder

1. Åpne en nettleser, for eksempel Chrome eller Safari, på en datamaskin.
  2. Gå til Google Bilder.
  3. Klikk på Søk med bilde Søk med bilder.
  4. Klikk på Last opp et bilde og så Velg fil eller Bla gjennom.
  5. Velg et bilde på datamaskinen.
  6. Klikk på Åpne eller Velg.

Dra og slipp bilder

Merk: Du må bruke Chrome eller Firefox for å dra og slippe bilder.

1. Åpne en nettleser, for eksempel Chrome eller Firefox, på en datamaskin.
  2. Gå til Google Bilder.
  3. Finn frem til en fil som inneholder et bilde du vil søke med, på datamaskinen.
  4. Klikk på bildet.
  5. Hold museknappen inne mens du drar bildet til søkefeltet, og slipp knappen.

Søk med nettadresser

1. Åpne en nettleser, for eksempel Chrome eller Safari, på en datamaskin.
  2. Gå til et nettsted som inneholder et bilde du vil bruke.
  3. For å kopiere nettadressen, høyreklikk på bildet.
  4. Klikk på Kopiér bildeadressen.
  5. Gå til Google Bilder.
  6. Klikk på Søk med bilde Søk med bilder.
  7. Klikk på Lim inn nettadressen til bildet.
  8. I tekstfeltet limer du inn nettadressen.
  9. Klikk på Søk med bilde.

Nettadressene du søker med, lagres ikke i nettleserloggen din. Google kan lagre nettadressene for å gjøre produktene og tjenestene våre bedre.

Søk med bilder fra nettsteder

1. Åpne Chrome-nettleseren på en datamaskin.
  2. Gå til et nettsted som inneholder et bilde du vil bruke.
  3. Høyreklikk på bildet.
  4. Klikk på Søk etter bilder i Google. Du ser resultatene i en ny fane.