Aiheeseen liittyvien kuvien löytäminen käänteisellä kuvahaulla

Voit käyttää kuva kuvaa samankaltaisten kuvien etsimiseen internetistä.

Näet seuraavat tiedot

Kun teet kuvahaun, tuloksissa saattaa olla

• samankaltaisia kuvia
  • näitä kuvia sisältäviä sivustoja
  • erikokoisia versioita hakemastasi kuvasta.

Yhteensopivat selaimet

Voit tehdä käänteisen kuvahaun useimmilla selaimilla, esim.
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari

Kuvan lataaminen

1. Avaa tietokoneella Chrome, Safari tai muu selain.
  2. Siirry Google Kuvahakuun.
  3. Valitse Näköishaku Search by image.
  4. Valitse Lähetä kuva ja sitten Valitse tiedosto tai Selaa.
  5. Valitse kuva tietokoneelta.
  6. Valitse Avaa tai Valitse.

Kuvan vetäminen ja pudottaminen

Tärkeää: Jotta voit vetää ja pudottaa kuvia, sinun on käytettävä Chromea tai Firefoxia.

1. Avaa tietokoneella selain, kuten Chrome tai Firefox.
  2. Siirry Google Kuvahakuun.
  3. Etsi tietokoneelta sen kuvan sisältävä tiedosto, jolla haluat hakea.
  4. Klikkaa kuvaa.
  5. Pidä hiiren painiketta painettuna, vedä kuvaa ja pudota se hakukenttään.

URL-osoitteella hakeminen

1. Avaa tietokoneella Chrome, Safari tai muu selain.
  2. Siirry sivustolle, jossa haluamasi kuva on.
  3. Klikkaa kuvaa hiiren kakkospainikkeella kopioidaksesi URL-osoitteen.
  4. Valitse Kopioi kuvan osoite.
  5. Siirry Google Kuvahakuun.
  6. Valitse Näköishaku Search by image.
  7. Valitse Liitä kuvan URL-osoite.
  8. Liitä URL-osoite tekstikenttään.
  9. Valitse Näköishaku.

URL-osoitteita, joilla haet, ei tallenneta selaushistoriaan. Google voi tallentaa näitä URL-osoitteita tuotteidensa ja palvelujensa parantamistarkoituksiin.

Verkkosivustolta löytyneellä kuvalla hakeminen

1. Avaa Chrome-selain tietokoneella.
  2. Siirry sivustolle, jossa haluamasi kuva on.
  3. Klikkaa kuvaa hiiren kakkospainikkeella.
  4. Valitse Hae kuvaa (Google). Näet tulokset uudella välilehdellä.

Miten Google käsittelee haussa käyttämiäsi kuvia

Google voi säilyttää haun yhteydessä lähettämiäsi kuvia seitsemän päivää. Ne eivät ole osa hakuhistoriaasi ja käytämme niitä tuona aikana vain tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseen.