Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Kuvalla hakeminen Googlesta

Google Lensillä voit saada lisätietoa kuvasta tai ympärilläsi olevista asioista. Voit esimerkiksi ottaa kuvan kasvista ja käyttää sitä tietojen tai muiden samankaltaisten kuvien hakemiseen.

Mitä voit löytää haulla

Mahdollisia tuloksia:

• Hakutuloksia kuvassa esiintyville kohteille
  • Samankaltaisia kuvia
  • Verkkosivuja, joilla on sama tai samankaltainen kuva

Mitä tarvitset?

• Google-sovelluksen Google-sovellus viimeisin versio
  • Chrome-sovellus Chrome

Hakutuloksen kuvalla hakeminen

1. Siirry iPhonella tai iPadilla osoitteeseen Google.com.
  2. Hae kuvaa.
  3. Valitse kuva.
  4. Valitse vasemmasta alareunasta Google Lens .

Verkkosivulta otetulla kuvalla hakeminen

Huom. Jotta voit tehdä hakuja verkkosivun kuvalla Chrome-sovelluksessa, sinun on valittava Google oletushakukoneeksi.

1. Avaa iPadilla tai iPhonella Google-sovellus Google-sovellus tai Chrome-sovellus Chrome .
  2. Siirry sivustolle, jolla kuva on.
  3. Kosketa kuvaa pitkään.
  4. Napauta Hae kuvasta .
    • Jos haluat tehdä haun kuvan osasta, vedä laatikon kulmat valintasi ympärille.
  5. Katso samankaltaisia hakutuloksia vierittämällä alareunassa.
  6. Tarkenna hakua napauttamalla Lisää hakuun
  7. Lisää avainsanoja.

Laitteen kuvalla hakeminen

1. Avaa iPhonella tai iPadilla Google-sovellus Google-sovellus, Chrome-sovellus Chrome tai Safari-sovellus.
  2. Tee jokin seuraavista:
    1. Valitse hakukentästä Google Lens .
    2. Klikkaa: Hae kameran rullassa olevasta kuvasta.
  3. Kuvan ottaminen tai lataaminen:
    • Kuvan ottaminen: Osoita kameralla kohdetta ja napauta Etsi Haku.
    • Aiemman kuvan lataaminen: Napauta valokuvavalitsinta Galleria ja valitse kuva.
  4. Valitse, miten haluat hakea:
    • Kuvan osan käyttäminen: Napauta kuvaa ja vedä sitten laatikon kulmat valintasi ympärille. Katso hakutulokset vierittämällä alareunassa.
  5. Tarkenna hakua napauttamalla Lisää hakuun.
  6. Lisää avainsanoja.

Vinkki: Valitse kuvasta pienempi alue saadaksesi tarkempia tuloksia.

Kuvien pääsyn hallinnointi

Voit muokata pääsyä laitteelle tallennettuihin kuviin seuraavilla tavoilla:

1. Avaa Asetukset Settings.
  2. Valitse Google ja sitten Kuvat.
  3. Valitse jokin seuraavista:
    1. Rajoitetut käyttöoikeudet
    2. Täydet käyttöoikeudet