Find relaterede billeder ved hjælp af omvendt billedsøgning

Du kan bruge et billede til at finde relaterede billeder på nettet.

Det kan du finde

Når du søger ved hjælp af et billede, kan resultaterne omfatte følgende:

• Lignende billeder
  • Websites, der indeholder det billede, du har søgt med
  • Det billede, du har søgt med, i andre størrelser

Sådan bruger Google de billeder, du søger med

De billeder, du uploader i din søgning, kan gemmes af Google i syv dage. De bliver ikke en del af din søgehistorik, og vi bruger dem kun i denne periode til at gøre vores produkter og tjenester bedre.

Søg efter billeder

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til images.google.dk.
  3. Angiv en beskrivelse af det billede, du vil finde.
  4. Tryk på Søg Søg.
  5. Tryk på det billede, du vil søge med.
  6. Brug en af følgende fremgangsmåder:
    • Tryk på Google Lens . Hvis du kan se en hvid prik, skal du trykke på den. Hvis du ikke kan se den, kan du tegne en cirkel på billedet med fingeren eller med en styluspen.
    • Tryk på billedet, og hold fingeren nede. Tryk på Søg efter dette billede på Google