Søg med et billede på Google

Du kan få flere oplysninger om et billede eller objekterne omkring dig med en omvendt billedsøgning. Du kan f.eks. tage et billede af en plante og bruge det til at søge efter oplysninger eller andre lignende billeder.

Det, du finder, når du søger

Dine resultater kan omfatte følgende:

• Søgeresultater for objekter på billedet
  • Lignende billeder
  • Websites, der indeholder billedet eller et lignende billede

Du skal bruge følgende

• Den nyeste version af Google-appen Google-appen
  • Google-appen Google-appen, Chrome-appen Chrome eller Safari version 11 eller nyere

Søg med et billede fra søgeresultaterne

1. Åbn Google-appen Google-appen, Chrome-appen Chrome eller Safari på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til images.google.dk.
  3. Søg efter det billede, du vil bruge, og tryk på det.
  4. Tryk på Foretag en visuel søgning ud fra dette billede øverst til højre.

Søg med et billede, som er gemt på din iPhone

Vigtigt! Denne funktion er i øjeblikket ikke tilgængelig på iPads.

1. Åbn Google-appen Google-appen på din iPhone.
  2. Tryk på Google Lens i søgefeltet.
  3. Tag eller upload et billede, der skal bruges til din søgning:
    • Hvis du vil tage et billede: Ret dit kamera mod et objekt, og tryk på Søg Søgning.
    • Sådan uploader du et eksisterende billede: Tryk på Billedvælger Galleri, og vælg et billede.
  4. Vælg, hvordan du vil søge:
    • Brug et objekt på billedet: Hvis valgmuligheden er tilgængelig, skal du trykke på Vælg på objektet.
    • Brug et udsnit af et billede: Tryk på Vælg billedområde , og træk derefter feltets hjørner, så det markerer det udsnit, du vil bruge.
  5. Rul ned for at se dine søgeresultater.

Tip! Vælg et mindre område på billedet for at få mere specifikke resultater.