Søg med et billede på Google

Du kan få flere oplysninger om et billede eller objekterne omkring dig med en omvendt billedsøgning. Du kan f.eks. tage et billede af en plante og bruge det til at søge efter oplysninger eller andre lignende billeder.

Det, du finder, når du søger

Dine resultater kan omfatte følgende:

• Søgeresultater for objekter på billedet
  • Lignende billeder
  • Websites, der indeholder billedet eller et lignende billede

Kompatible browsere

Du kan foretage en omvendt billedsøgning i de fleste browsere, f.eks.:
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari

Upload et billede

1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Safari, på din computer.
  2. Gå til Google Billeder.
  3. Klik på Søg med billeder Søg med billede.
  4. Klik på Upload et billede efterfulgt af Vælg fil eller Gennemse.
  5. Vælg et billede på computeren.
  6. Klik på Åbn eller Vælg.

Træk og slip et billede

Vigtigt! Du kan kun trække og slippe billeder i Chrome og Firefox.

1. Åbn en browser på din computer, f.eks. Chrome eller Firefox.
  2. Gå til Google Billeder.
  3. Find filen med det billede, du vil søge med, på computeren.
  4. Klik på billedet.
  5. Hold musetasten nede, træk billedet hen til søgefeltet, og slip.

Søg med en webadresse

1. Åbn en webbrowser, f.eks. Chrome eller Safari, på din computer.
  2. Gå til det website, hvor billedet, du vil søge med, findes.
  3. Højreklik på billedet for at kopiere webadressen.
  4. Klik på Kopiér billedadresse.
  5. Gå til Google Billeder.
  6. Klik på Søg med billeder Søg med billede.
  7. Klik på Indsæt billedets webadresse.
  8. Indsæt webadressen i tekstfeltet.
  9. Klik på Søg med billeder.

De webadresser, du søger med, gemmes ikke i din browserhistorik. Google kan gemme webadresserne med henblik på at forbedre vores produkter og tjenester.

Søg med et billede fra et website

1. Åbn Chrome-browseren på din computer.
  2. Gå til det website, hvor billedet, du vil søge med, findes.
  3. Højreklik på billedet.
  4. Klik på Søg efter billedet på Google. Du får vist dine resultater på en ny fane.

Søg med et billede fra søgeresultaterne

1. Gå til images.google.dk.
  2. Søg efter et billede.
  3. Klik på billedet.
  4. Klik på Foretag en visuel søgning ud fra dette billede øverst til højre.