Utilitzar la cerca d'imatges inversa per trobar imatges relacionades

Podeu fer servir una imatge per trobar-ne altres de relacionades al web.

Què trobareu

Quan cerqueu a partir d'una imatge, els resultats poden incloure:

• imatges semblants
  • llocs web que contenen aquestes imatges
  • altres mides de la imatge amb què heu fet la cerca

Com utilitza Google les imatges amb què feu la cerca

Google pot desar 7 dies les imatges que pengeu en fer la cerca. No formaran part de l'historial de cerca i només les utilitzarem durant aquest període per millorar els nostres productes i serveis.

Navegadors compatibles

Podeu fer una cerca d'imatges inversa a la majoria de navegadors, com ara:
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari

Penjar una imatge

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a Google Imatges.
  3. Feu clic a Cerca per imatge Cerca per imatge.
  4. Feu clic a Penja una imatge i després Tria un fitxer o Examina.
  5. Seleccioneu una imatge desada a l'ordinador.
  6. Feu clic a Obre o Tria.

Arrossegar i deixar anar una imatge

Nota: per poder arrossegar i deixar anar imatges, cal fer servir Chrome o Firefox.

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Firefox.
  2. Aneu a Google Imatges.
  3. A l'ordinador, cerqueu el fitxer amb la imatge amb què vulgueu fer la cerca.
  4. Feu clic a la imatge.
  5. Manteniu-la premuda, arrossegueu-la i després deixeu-la anar al quadre de cerca.

Cercar amb un URL

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu al lloc web que inclogui la imatge que vulgueu fer servir.
  3. Per copiar l'URL, feu clic amb el botó dret sobre la imatge.
  4. Feu clic a Copia l'adreça de la imatge.
  5. Aneu a Google Imatges.
  6. Feu clic a Cerca per imatge Cerca per imatge.
  7. Feu clic a Enganxa l'URL de la imatge.
  8. Al quadre de text, enganxeu l'URL.
  9. Feu clic a Cerca per imatge.

Els URL que feu servir per cercar no es desen al vostre historial de navegació, però Google pot desar-los per millorar els nostres productes i serveis.

Cercar amb una imatge d'un lloc web

1. A l'ordinador, obriu el navegador Chrome.
  2. Aneu al lloc web que inclogui la imatge que vulgueu fer servir.
  3. Feu clic amb el botó dret a la imatge.
  4. Feu clic a Cerca aquesta imatge a Google. Veureu els resultats en una pestanya nova.