Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Cercar amb una imatge a Google

Amb Google Lens, podeu obtenir més informació sobre una imatge o els objectes que teniu al voltant. Per exemple, podeu fer una foto d'una planta i utilitzar-la per cercar informació o altres imatges similars.

Què trobeu en cercar

Els resultats poden ser:

• Resultats de cerca d'objectes que surten a la imatge
  • Imatges similars
  • Llocs web que inclouen la imatge o una de similar

Navegadors compatibles

Podeu fer una cerca visual amb Lens en la majoria de navegadors, com ara:
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari
  • Edge

Penja una imatge

1. Aneu a google.com.
  2. Feu clic a Cerca per imatges .
  3. Feu clic a Penja un fitxer.
  4. Seleccioneu una imatge.
  5. Feu clic a Obre o a Tria.

Arrossegar i deixar anar una imatge

1. A l'ordinador, cerqueu el fitxer que conté la imatge amb què voleu fer la cerca.
  2. Feu clic a la imatge.
  3. Arrossegueu la imatge al quadre de cerca.

Cercar amb un URL

1. A l'ordinador, aneu al lloc web que conté la imatge que voleu fer servir.
  2. Per copiar l'URL, feu clic amb el botó dret a la imatge i feu clic a Copia l'adreça de la imatge.
  3. Aneu a google.com.
  4. Feu clic a Cerca per imatges .
  5. Al quadre de text, enganxeu l'URL a "Enganxa l'enllaç de la imatge".
  6. Feu clic a Cerca.

Consell: els navegadors no desen els URL que cerqueu a l'historial de navegació, però Google pot desar-los per millorar els nostres productes i serveis.

Cercar amb una imatge d'un lloc web

1. A l'ordinador, aneu al navegador Chrome.
  2. Aneu al lloc web que inclou la imatge que voleu fer servir.
  3. Feu clic a la imatge amb el botó dret.
  4. Per mostrar els resultats en una barra lateral, feu clic a Cerca la imatge amb Google.

Cercar amb una imatge dels resultats de cerca

1. Aneu a Google.com.
  2. Cerqueu una imatge.
  3. Feu clic a la imatge.
  4. Desplaceu-vos cap avall per veure imatges relacionades.
  5. Per tornar a la pàgina de resultats, a la part superior dreta, feu clic a Tanca Tanca.