Cercar amb una imatge a Google

Amb la cerca d'imatges inversa, podeu obtenir més informació sobre una imatge o els objectes que teniu al voltant. Per exemple, podeu fer una foto d'una planta i utilitzar-la per cercar informació o altres imatges similars.

Què trobeu en cercar

Els resultats poden ser:

• Resultats de cerca d'objectes que surten a la imatge
  • Imatges similars
  • Llocs web que inclouen la imatge o una de similar

Navegadors compatibles

Podeu fer una cerca d'imatges inversa a la majoria de navegadors, com ara:
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari

Penjar una imatge

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu a Google Imatges.
  3. Feu clic a Cerca per imatges Cerca per imatge.
  4. Feu clic a Penja una imatge i, a continuació,  Tria un fitxer o Cerca.
  5. Seleccioneu una imatge desada a l'ordinador.
  6. Feu clic a Obre o Tria.

Arrossegar i deixar anar una imatge

Important: per arrossegar i deixar anar imatges, cal que feu servir Chrome o Firefox.

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Firefox.
  2. Aneu a Google Imatges.
  3. A l'ordinador, cerqueu el fitxer amb la imatge amb què vulgueu fer la cerca.
  4. Feu clic a la imatge.
  5. Manteniu-la premuda, arrossegueu-la i després deixeu-la anar al quadre de cerca.

Cercar amb un URL

1. A l'ordinador, obriu un navegador web, com ara Chrome o Safari.
  2. Aneu al lloc web que inclogui la imatge que vulgueu fer servir.
  3. Per copiar l'URL, feu clic amb el botó dret sobre la imatge.
  4. Feu clic a Copia l'adreça de la imatge.
  5. Aneu a Google Imatges.
  6. Feu clic a Cerca per imatges Cerca per imatge.
  7. Feu clic a Enganxa l'URL de la imatge.
  8. Al quadre de text, enganxeu l'URL.
  9. Feu clic a Cerca per imatges.

Els URL que feu servir per cercar no es desen al vostre historial de navegació, però Google pot desar-los per millorar els nostres productes i serveis.

Cercar amb una imatge d'un lloc web

1. A l'ordinador, obriu el navegador Chrome.
  2. Aneu al lloc web que inclogui la imatge que vulgueu fer servir.
  3. Feu clic amb el botó dret a la imatge.
  4. Feu clic a Cerca aquesta imatge a Google. Veureu els resultats en una pestanya nova.

Cercar amb una imatge dels resultats de cerca

1. Aneu a images.google.com.
  2. Cerqueu una imatge.
  3. Feu-hi clic.
  4. A la part superior dreta, feu clic a Cerca visualment aquesta imatge .