Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Cercar amb una imatge a Google

Amb Google Lens, podeu obtenir més informació sobre una imatge o els objectes que teniu al voltant. Per exemple, podeu fer una foto d'una planta i utilitzar-la per cercar informació o altres imatges similars.

Què trobeu en cercar

Els resultats poden ser:

• Resultats de cerca d'objectes que surten a la imatge
  • Imatges similars
  • Llocs web que inclouen la imatge o una de similar

Què necessiteu

Cercar amb una imatge dels resultats de cerca

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a google.com.
  2. Cerqueu una imatge.
  3. Toqueu-la.
  4. A la part inferior esquerra, toqueu Google Lens .

Cercar amb una imatge d'un lloc web

Important: per cercar amb la imatge d'un lloc web a l'aplicació Chrome, heu de convertir Google en el vostre motor de cerca predeterminat.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, aneu a l'aplicació Google Aplicació Google o Chrome Chrome .
  2. Aneu al lloc web que conté la imatge.
  3. Manteniu-la premuda.
  4. Toqueu Cerca la imatge amb Google Lens.
    • Per cercar part d'una imatge, arrossegueu les vores del quadre que hi ha al voltant de la selecció.
  5. A la part inferior, desplaceu-vos per trobar els resultats de cerca relacionats.
  6. Per definir millor la cerca, toqueu Afegeix a la cerca.
  7. Introduïu paraules clau.

Cercar amb una imatge del dispositiu

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google o l'aplicació Chrome Chrome .
  2. A la barra de cerca, toqueu Google Lens .
  3. Feu o pengeu una foto per utilitzar-la a la vostra cerca:
    • Per fer una foto: enfoqueu un objecte amb la càmera i toqueu Cerca .
    • Per penjar una imatge existent: a "Captures de pantalla", seleccioneu una foto.
  4. Seleccioneu l'àrea que vulgueu utilitzar per a la cerca:
    • Per cercar part d'una imatge, toqueu la imatge i, a continuació, arrossegueu les vores del quadre que hi ha al voltant de la selecció.
  5. A la part inferior, desplaceu-vos per trobar els resultats de cerca.
  6. Per definir millor la cerca, toqueu Afegeix a la cerca.
  7. Introduïu paraules clau.

Consell: per obtenir resultats més específics, seleccioneu una àrea més petita de la imatge.