Aiheeseen liittyvien kuvien löytäminen käänteisellä kuvahaulla

Voit käyttää kuvaa samankaltaisten kuvien etsimiseen internetistä.

Näet seuraavat tiedot

Kun teet kuvahaun, tuloksissa saattaa olla

• samankaltaisia kuvia
  • näitä kuvia sisältäviä sivustoja
  • erikokoisia versioita hakemastasi kuvasta.

Kuvalla hakeminen

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla osoitteeseen images.google.com.
  2. Lisää kuvaus etsimästäsi kuvasta.
  3. Valitse Haku Haku.
  4. Kosketa kuvaa, jolla haluat hakea.
  5. Kosketa kuvaa pitkään. Valitse Hae tätä kuvaa Googlesta.​

Kuvan hakeminen Google Lensillä

1. Avaa Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google-sovellus Google-sovellus.
  2. Valitse näytön alalaidasta Päivitykset.
  3. Valitse vasemmasta alareunasta Google Lens Google Lens.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Ota kuva: Osoita kameralla kohdetta ja valitse sitten Hae Haku.
    • Lataa aiempi kuva: Valitse vasemmasta yläkulmasta Galleria Galleria ja valitse kuva albumistasi.
  5. Kosketa valkoista pistettä, jos se on käytettävissä, tai ympyröi sormella tai näyttökynällä osa kuvasta.

Miten Google käsittelee haussa käyttämiäsi kuvia

Google voi säilyttää haun yhteydessä lähettämiäsi kuvia seitsemän päivää. Ne eivät ole osa hakuhistoriaasi, ja käytämme niitä tuona aikana vain tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseen.