Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Collecties en opgeslagen items beheren

Je kunt opgeslagen links, afbeeldingen en plaatsen beheren op de pagina Interesses.

Belangrijk: Deze functie is misschien niet in alle talen en landen of regio's beschikbaar. Je moet zijn ingelogd op je Google-account om je collecties te vinden.

Opgeslagen items beheren

Je kunt al je opgeslagen items op één plek vinden en beheren, ook als ze niet in een collectie staan.

Alle opgeslagen items vinden

1. Ga op je computer naar de pagina Interesses.
  2. Klik op Alle opgeslagen items.

Opgeslagen item naar een collectie verplaatsen

1. Ga op je computer naar de pagina Interesses.
  2. Klik op Alle opgeslagen items.
  3. Klik rechtsboven op Selecteren.
    • Kies de items die je naar een collectie wilt verplaatsen.
  4. Klik op Kopiëren Copy icon.
  5. Selecteer een collectie in de lijst of voeg een nieuwe toe.

Een opgeslagen item bewerken

Belangrijk: Opgeslagen items moeten in een collectie staan om ze te kunnen bewerken.

1. Ga op je computer naar de pagina Interesses.
  2. Klik op de collectie met het item dat je wilt bewerken.
  3. Selecteer Meer Meer bij het opgeslagen item dat je wilt bewerken.
  4. Klik op Bewerken Edit.
    • De titel bewerken: Overschrijf het veld Titel.
    • Een beschrijving toevoegen: Voer deze in het veld Notitie toevoegen in.
    • De thumbnail bewerken: Klik op Thumbnail wijzigen.
      • Kies een andere thumbnail-optie als die beschikbaar is.
  5. Klik op Klaar.

Opgeslagen items verwijderen

Belangrijk: Met deze stap verwijder je opgeslagen items helemaal uit alle collecties en je account.

1. Ga op je computer naar de pagina Interesses.
  2. Klik op Alle opgeslagen items.
  3. Klik rechtsboven op Selecteren.
  4. Kies de items die je wilt verwijderen.
  5. Klik op Verwijderen.

Opgeslagen items uit een collectie verwijderen

1. Ga op je computer naar de pagina Interesses.
  2. Klik op een collectie.
  3. Klik op Selecteren om items te verwijderen.
    • Kies de items die je wilt verwijderen.
  4. Klik rechtsboven op Verwijderen.

Hele collectie verwijderen

Belangrijk: Je kunt collecties verwijderen die je zelf hebt gemaakt en collecties die met je zijn gedeeld. Je kunt geen collecties verwijderen die wij hebben gemaakt, zoals Kookboek of Watchlist.

1. Ga op je computer naar de pagina Interesses.
  2. Klik op een collectie.
  3. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Verwijderen Verwijderen.

Opgeslagen items uit een collectie verplaatsen

1. Ga op je computer naar de pagina Interesses.
  2. Klik op een collectie.
  3. Klik rechtsboven op Selecteren.
  4. Selecteer een of meer items.
    • Een collectie verplaatsen:
      1. Klik op Verplaatsen naar een collectie.
      2. Selecteer een bestaande collectie of Nieuwe collectie.
        • Je opgeslagen items worden daar naartoe verplaatst en verwijderd uit de collectie waarin ze zich momenteel bevinden.
    • Toevoegen aan een collectie:
      1. Klik op Toevoegen aan een collectie.
      2. Selecteer een bestaande collectie of Nieuwe collectie.
        • Je opgeslagen items worden aan die collectie toegevoegd en blijven in de huidige collectie staan.

Naam van collectie wijzigen

Belangrijk: Je kunt de naam van een collectie die wij hebben gemaakt niet wijzigen, zoals Kookboek of Watchlist.

1. Ga op je computer naar de pagina Interesses.
  2. Klik op een collectie.
  3. Klik bovenaan op Meer Meer en dan Bewerken Edit.
    • Voer de nieuwe titel in.
  4. Klik op Klaar.

Tip: Als je de titel wilt bewerken, kun je bovenaan ook op de titel van de collectie klikken.

Collectie delen

1. Ga op je computer naar de pagina Interesses.
  2. Klik op de collectie die je wilt delen.
  3. Klik rechtsboven op Delen Delen.
  4. Zet Delen aan.
  5. Kies de link die je wilt delen.
    • Anderen je collectie laten bewerken: Selecteer Link voor bijdragers.
    • Anderen je collectie laten bekijken: Selecteer Link voor alleen-weergeven.
  6. Voeg de naam of e-mailadressen toe waarmee je het bestand wilt delen.
    • Je kunt de link ook kopiëren om deze ergens anders te delen.
  7. Klik op Sturen Verzenden.