Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Kennisgevingen voor software van derden vinden in Google voor Android

Je kunt kennisgevingen voor software van derden vinden in de Google-app voor Android.

1. Open de Google-app Google Zoeken op je Android-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal and then Instellingen.
  3. Tik op Over and then Kennisgevingen van derden.