Find, gem og download billeder på Google

Du kan søge efter billeder på Google, på samme måde som du søger efter websites. Du kan f.eks. se billeder af et sted, hvor du overvejer at holde ferie, eller finde et billede, som du kan bruge i en fremlægning.

Find billeder

1. Gå til images.google.dk.
  2. Søg efter et ord eller en sætning. Alle resultaterne vil være billeder.

Du kan også søge efter et bestemt billede på Google og derefter klikke på Billeder.

Gem og download billeder, du finder

Bemærk! Billeder kan være underlagt ophavsret. Hvis du leder efter et billede at genbruge, kan du benytte Avanceret søgning. Se, hvordan du finder billeder, der er gratis at bruge.

1. Foretag en søgning på images.google.com på din computer for at finde det billede, du vil gemme.
  2. Højreklik på det billede, du vil gemme.
  3. Klik på Gem billede som.
  4. Vælg, hvor du vil gemme billedet.

Når du gemmer billedet, downloades en kopi til din computer.

Find relaterede billeder

1. Gå til images.google.com på din computer.
  2. Søg efter et billede.
  3. Klik på et billede.
  4. Find billeder:
    • Rul ned i panelet til højre for at se billeder, der er relateret til det billede, du klikkede på.
    • Rul ned i panelet til venstre for at se billeder, der er relateret til din søgning.

Find oplysninger om resultater i billedsøgning

Du kan få oplysninger om ting, dyr, og personer i billedresultaterne ved hjælp af Google Lens. Se, hvordan du får oplysninger via billedsøgning.

Bemærk! Google Lens i søgning fungerer i øjeblikket kun på amerikansk engelsk, kun fra billedsøgning, kun på stillbilleder og kun i mobilbrowsere (ikke i Google-appen). Du kan ikke bruge Lens til stødende billeder.