Søg efter billeder på Google

Du kan finde en side eller et svar på et spørgsmål ved at søge efter et relateret billede i Google Billeder.

Find billeder

Vigtigt! Billeder kan være underlagt ophavsret. Hvis du vil bruge et billede, kan du indsnævre resultaterne efter brugsrettigheder.Se, hvordan du finder billeder, du kan bruge og dele.

1. Gå til images.google.dk.
  2. Søg efter et billede.

Du kan også søge efter et bestemt billede på Google og derefter klikke på Billeder øverst på siden.

Find relaterede billeder

1. Gå til images.google.com på din iPhone eller iPad.
  2. Søg efter et billede.
  3. Tryk på et billede.
  4. Rul for at finde billeder, der er relateret til det billede, du har valgt.

Føj et billede til en samling

1. Gå til images.google.com på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede er logget ind.
  3. Søg efter et billede.
  4. Hold billedet nede.
  5. Tryk på Føj til Føj til.

Find oplysninger om resultater i billedsøgning

Du kan få oplysninger om ting, dyr, og personer i billedresultaterne ved hjælp af Google Lens. Se, hvordan du får oplysninger via Google Billeder.

Vigtigt! Du kan ikke bruge en Google Lens-søgning til at finde stødende billeder. En Google Lens-søgning fungerer i øjeblikket kun med:
  • Søgninger på amerikansk engelsk i Google Billeder
  • Stillbilleder
  • Mobilbrowsere, men ikke Google-appen