Søg efter billeder på Google

Du kan finde en side eller et svar på et spørgsmål ved at søge efter et relateret billede i Google Billeder.

Find billeder

Vigtigt! Billeder kan være underlagt ophavsret. Hvis du vil bruge et billede, kan du indsnævre resultaterne efter brugsrettigheder.Se, hvordan du finder billeder, du kan bruge og dele.

1. Gå til images.google.dk.
  2. Søg efter et billede.

Du kan også søge efter et bestemt billede på Google og derefter klikke på Billeder øverst på siden.

Find relaterede billeder

1. Gå til images.google.com på din computer.
  2. Søg efter et billede.
  3. Klik på et billede.
  4. Find billeder:
    • I panelet til højre: Rul for at finde billeder, der er relateret til det billede, du klikkede på.
    • I panelet til venstre: Rul ned for at finde billeder, der er relateret til din søgning.

Føj et billede til en samling

1. Gå til images.google.com på din computer.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede er logget ind.
  3. Søg efter et billede.
  4. Klik på det billede, du vil tilføje.
  5. Klik på Føj til samlingen Føj til under billedet i panelet til højre.

Find oplysninger om resultater i billedsøgning

Du kan få oplysninger om ting, dyr, og personer i billedresultaterne ved hjælp af Google Lens. Se, hvordan du får oplysninger via Google Billeder.

Vigtigt! Du kan ikke bruge en Google Lens-søgning til at finde stødende billeder. En Google Lens-søgning fungerer i øjeblikket kun med:
  • Søgninger på amerikansk engelsk i Google Billeder
  • Stillbilleder
  • Mobilbrowsere, men ikke Google-appen