Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søg efter billeder på Google

Du kan finde en side eller et svar på et spørgsmål ved at søge efter et relateret billede i Google Billeder.

Find billeder

Vigtigt! Billeder kan være underlagt ophavsret. Hvis du vil bruge et billede, kan du indsnævre resultaterne efter brugsrettigheder.Se, hvordan du finder billeder, du kan bruge og dele.

1. Gå til google.dk.
  2. Søg efter et billede.

Du kan også søge efter et bestemt billede på Google og derefter klikke på Billeder øverst på siden.

Find relaterede billeder

1. Gå til google.com på din computer.
  2. Søg efter et billede.
  3. Klik på et billede.
  4. Nederst skal du rulle for at finde de søgeresultater, der er relateret til billedet.
  5. Tilføj et søgeord i søgefeltet for at justere din søgning.

Føj et billede til en samling

1. Gå til google.com på din computer.
  2. Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede er logget ind.
  3. Søg efter et billede.
  4. Klik på billedet.
  5. Øverst til højre skal du klikke på Mere og derefter Gem Føj til.

Find oplysninger om resultater i billedsøgning

Du kan få oplysninger om ting, dyr, og personer i billedresultaterne ved hjælp af Google Lens. Se, hvordan du får oplysninger via Google Billeder.

Vigtigt! Du kan ikke bruge en Google Lens-søgning til at finde stødende billeder.