Cercar, desar i baixar imatges a Google

Igual que podeu cercar llocs web a Google, també podeu cercar imatges. Per exemple, podeu donar un cop d'ull a imatges de possibles destinacions per a les vacances o cercar una imatge per utilitzar-la en una presentació.

Cercar imatges

1. Aneu a images.google.com.
  2. Cerqueu una paraula o frase. Tots els resultats seran imatges.

També podeu cercar la imatge que vulgueu a Google i, a continuació, fer clic a Imatges.

Desar i baixar les imatges que trobeu

Nota: és possible que les imatges estiguin subjectes a drets d'autor. Si voleu trobar una imatge que pugueu utilitzar, us recomanem que feu servir la cerca avançada. Obteniu informació sobre com podeu cercar imatges que es puguin utilitzar sense restriccions.

1. A l'ordinador, cerqueu a images.google.com la imatge que vulgueu desar.
  2. Feu clic amb el botó dret a la imatge que us interessi.
  3. Feu clic a Desa la imatge com a.
  4. Trieu on voleu desar la imatge.

Un cop l'hàgiu desada, en tindreu una còpia baixada a l'ordinador.

Cercar imatges relacionades

1. A l'ordinador, aneu a images.google.com.
  2. Cerqueu una imatge.
  3. Feu clic en una imatge.
  4. Per trobar imatges, podeu dur a terme una de les accions següents:
    • Al tauler de la dreta, desplaceu-vos cap avall per veure imatges relacionades amb la imatge en què heu fet clic.
    • Al tauler de l'esquerra, desplaceu-vos per veure imatges relacionades amb la cerca que heu fet.

Cercar informació sobre els resultats de la cerca d'imatges

Podeu utilitzar Google Lens per obtenir informació sobre objectes, animals i persones als resultats de la cerca d'imatges. Consulteu com podeu obtenir informació a través de la cerca d'imatges.

Nota: actualment Google Lens només admet cerques en anglès dels EUA, de la cerca d'imatges, en imatges fixes i en navegadors per a mòbils (no a l'aplicació Google). No funcionarà amb imatges ofensives.

Articles relacionats