Kuvien hakeminen, tallentaminen ja lataaminen Googlessa

Googlesta voi hakea kuvia samaan tapaan kuin verkkosivustoja. Voit esimerkiksi etsiä kuvia lupaavista lomakohteista tai esitystä varten.

Kuvien etsiminen

1. Avaa images.google.com.
  2. Hae sanaa tai ilmausta. Tuloksena on pelkästään kuvia.

Voit myös hakea haluamaasi kuvaa Googlesta ja valita sitten Kuvahaku.

Kuvan lisääminen kokoelmaan

1. Siirry iPhonella tai iPadilla osoitteeseen Google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku.
  2. Jos et ole kirjautuneena, kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Hae kuvaa.
  4. Kosketa kuvaa pitkään.
  5. Valitse Lisää Add to.

Kuvan jakaminen

Huomaa: Tekijänoikeudet saattavat rajoittaa kuvien käyttöä. Jos haluat kuvan, jota voi käyttää uudelleen, käytä tarkennettua hakua. Lue lisää maksuttomien kuvien löytämisestä.

1. Siirry iPhonella tai iPadilla osoitteeseen images.google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku.
  2. Hae kuvaa.
  3. Kosketa kuvaa pitkään.
  4. Valitse Jaa Jaa.

Kuvan tallentaminen ja lataaminen

1. Siirry iPhonella tai iPadilla osoitteeseen images.google.com tai avaa Google-sovellus Google Haku.
  2. Hae kuvaa.
  3. Napauta kuvaa. Siitä avautuu suurempi versio.
  4. Kosketa kuvaa pitkään.
  5. Valitse Lataa kuva.

Tietoja kuvahaun tuloksista

Google Lensillä voit saada lisätietoja kuvahaun tuloksissa näkyvistä asioista, eläimistä ja ihmisistä. Katso, miten voit saada tietoja kuvahaun kautta.

Tärkeää: Tällä hetkellä Google Lensin haku toimii vain Yhdysvaltain englanniksi ja vain kuvahausta käsin. Sillä voi hakea vain still-kuvista, ja se toimii vain mobiiliselaimissa (ei Google-sovelluksessa). Sitä ei voi käyttää loukkaavissa kuvissa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita