Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Kuvien hakeminen Googlesta

Voit löytää etsimäsi sivun tai vastauksen kysymykseesi hakemalla niihin liittyvää kuvaa Google Kuvahaussa.

Kuvien etsiminen

Tärkeää: Tekijänoikeudet saattavat rajoittaa kuvien käyttöä. Jos haluat kuvan, jota voi käyttää uudelleen, voit tarkentaa tuloksia käyttöoikeuksien perusteella. Näin voit löytää kuvia, joita voit käyttää ja jakaa.

1. Siirry osoitteeseen Google.com.
  2. Hae kuvaa.

Voit myös hakea haluamaasi kuvaa Googlesta ja valita sitten ylhäältä Kuvahaku.

Aiheeseen liittyvien kuvien etsiminen

1. Siirry iPhonella tai iPadilla osoitteeseen Google.com.
  2. Hae kuvaa.
  3. Kosketa kuvaa.
  4. Etsi kuvaan liittyvä hakutulos vierittämällä alareunassa.

Kuvan lisääminen kokoelmaan

1. Siirry iPhonella tai iPadilla osoitteeseen Google.com.
  2. Jos et ole kirjautuneena, kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Hae kuvaa.
  4. Kosketa kuvaa.
  5. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Tallenna Add to.

Tietoja kuvahaun tuloksista

Google Lensillä voit saada lisätietoja kuvahaun tuloksissa näkyvistä asioista, eläimistä ja ihmisistä. Katso, miten voit saada tietoja Google Kuvahaun kautta.

Tärkeää: Google Lensiä ei voi käyttää loukkaavien kuvien hakemiseen.

Muita lähteitä