Kuvien hakeminen Googlesta

Voit löytää etsimäsi sivun tai vastauksen kysymykseesi hakemalla niihin liittyvää kuvaa Google Kuvahaussa.

Kuvien etsiminen

Tärkeää: Tekijänoikeudet saattavat rajoittaa kuvien käyttöä. Jos haluat kuvan, jota voi käyttää uudelleen, voit tarkentaa tuloksia käyttöoikeuksien perusteella. Näin voit löytää kuvia, joita voit käyttää ja jakaa.

1. Avaa images.google.com.
  2. Hae kuvaa.

Voit myös hakea haluamaasi kuvaa Googlesta ja valita sitten ylhäältä Kuvahaku.

Aiheeseen liittyvien kuvien etsiminen

1. Siirry iPhonella tai iPadilla osoitteeseen images.google.com.
  2. Hae kuvaa.
  3. Kosketa kuvaa.
  4. Etsi klikkaamaasi kuvaan liittyvät kuvat vierittämällä.

Kuvan lisääminen kokoelmaan

1. Siirry iPhonella tai iPadilla osoitteeseen images.google.com.
  2. Jos et ole kirjautuneena, kirjaudu Google-tilillesi.
  3. Hae kuvaa.
  4. Kosketa kuvaa pitkään.
  5. Valitse Lisää Add to.

Tietoja kuvahaun tuloksista

Google Lensillä voit saada lisätietoja kuvahaun tuloksissa näkyvistä asioista, eläimistä ja ihmisistä. Katso, miten voit saada tietoja Google Kuvahaun kautta.

Tärkeää: Google Lensiä ei voi käyttää loukkaavien kuvien hakemiseen. Tällä hetkellä Google Lensin haku toimii vain
  • Yhdysvaltain englanniksi, Google Kuvahausta käsin
  • haettaessa still-kuvia
  • mobiiliselaimilla, mutta ei Google-sovelluksella.