Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Sådan fungerer Søgning i forbindelse med din aktivitet

Når du søger på Google, inkorporeres dine tidligere søgninger og andre oplysninger nogle gange for at hjælpe os med at give dig en mere nyttig oplevelse.

Hvis du f.eks. søger efter chokoladekage og derefter søger igen efter "hvordan laver man", kan Google være mere tilbøjelige til at forudsige, at du søger efter "hvordan laver man chokoladefrosting". Disse forslag er baseret på dine tidligere søgninger for at give dig bedre resultater og hjælpe dig med at fortsætte, hvor du slap.

Du kan også få tilpassede anbefalinger til begivenheder, film og tv-serier, du kunne have lyst til at se, websider i dit Discover-feed og meget mere. Afhængigt af din aktivitetsadministration er disse anbefalinger baseret på aktivitet, der er gemt på din Google-konto, f.eks.:

• Din søgehistorik på Google
  • Resultater eller annoncer fra Søgning, som du klikker på
  • Find indhold, du kan lide eller ikke kan lide
Sådan fungerer søgeresultater

Ved de fleste af dine søgninger får du de samme resultater som alle andre, der søger på den samme forespørgsel fra den samme placering.

Når du er logget ind på din Google-konto, er der nogle funktioner i Google Søgning, som muligvis viser personligt indhold. Her er et par eksempler:

Dette tilpassede indhold kan være baseret på din web- og appaktivitet, hvilket omfatter din søgehistorik. Du kan når som helst deaktivere Web- og appaktivitet i Aktivitetsadministration.

Nogle af disse funktioner fungerer muligvis også, hvis du er logget ud, f.eks. forslag fra autofuldførelse, der er relateret til dine seneste søgninger. Se, hvordan forslag fra autofuldførelse fungerer.

Sådan beskytter Google dine data
  • Har din Google-konto indbygget sikkerhed, der er udviklet til at registrere og blokere trusler som f.eks. spam, malware, virus og hackere.
  • Gemmes din aktivitet på forsvarlig vis ved hjælp af brancheførende kryptering.
  • Har hver Google-konto sin egen aktivitet. Hvis du har flere Google-konti, holdes hver kontos aktivitet adskilt.
  • Sælger vi ikke dine personlige oplysninger til nogen.
  • Når annoncører byder på søgeord og andre kriterier, viser Google annoncer til brugerne uden at oplyse, hvem disse brugere er. Selvom dette afhænger af, at Google ved visse ting om dig, f.eks. den søgeterm, du har angivet, og dine interesser, så ved annoncøren kun, at vedkommendes målretningskriterier er opfyldt, men aldrig hvilke brugere der har opfyldt dem.

🔍

Sådan styrer du din søgehistorik

Styr og administrer søgehistorik, der er gemt på din Google-konto

Når du søger på Google med Web- og appaktivitet aktiveret, gemmer Google aktivitet som f.eks. din søgehistorik på din Google-konto. Du kan styre og administrere den søgehistorik, der er gemt på din Google-konto, i Min aktivitet. Du kan f.eks. gøre følgende:

• Slet en del af eller hele din søgehistorik manuelt
  • Slet din søgehistorik automatisk efter et tidsrum, f.eks. 3 måneder eller 18 måneder
  • Sæt lagring af din søgehistorik på pause
  • Vælg, hvilke data der skal gemmes på din Google-konto, ved hjælp af Aktivitetsadministration

Få flere oplysninger om, hvordan du styrer og administrerer din søgehistorik.

Administrer søgehistorik, der er gemt på din enhed

Din søgehistorik gemmes muligvis også på din enhed. Dette kan omfatte:

• Historik, der er gemt af din browser
  • Søgninger, der er gemt i Google-appen, mens du er logget ud af din Google-konto
  • Seneste aktivitet i Google-søgefeltet
  • Seneste søgeforespørgsler i Google-appen

Få flere oplysninger om, hvordan du styrer og administrerer din søgehistorik.

Tip! Du kan også søge i inkognitotilstanden i Chrome og Google-appen eller bruge private browsingtilstande i andre browsere. Se, hvordan inkognitotilstanden i Chrome beskytter din internetaktivitet.

Download din søgehistorik, der er gemt på din Google-konto

Du kan også til enhver tid downloade dine Google-data, der omfatter din søgehistorik som en del af dine data i Min aktivitet. Få flere oplysninger om, hvordan du downloader dine Google-data.