Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Com funciona la Cerca amb vostra activitat

Quan feu una cerca a Google, sovint incorporem les vostres cerques anteriors i altres dades per oferir-vos una experiència més útil.

Per exemple, si cerqueu "pastís de xocolata" i, a continuació, "com es fa", Google segurament predirà que esteu cercant "com es fa una glaça de xocolata". Aquestes prediccions es basen en les vostres cerques anteriors per proporcionar-vos millors resultats i perquè continueu des d'on ho vau deixar.

També podeu obtenir recomanacions personalitzades d'esdeveniments, pel·lícules i programes, pàgines web al tauler de Discover i més. Segons els controls d'activitat que hàgiu establert, les recomanacions es basaran en l'activitat desada al Compte de Google, com ara:

• L'historial de cerques a Google
  • Els resultats i els anuncis de la Cerca en què feu clic
  • El contingut de Discover que us agrada o que no us agrada
Com funcionen els resultats de la cerca

Per a la majoria de cerques, obtindreu els mateixos resultats que qualsevol altre usuari que faci la mateixa consulta des de la mateixa ubicació.

Quan teniu la sessió iniciada al Compte de Google, hi ha determinades funcions de la Cerca de Google que poden mostrar contingut personalitzat. Aquí en teniu alguns exemples:

El contingut personalitzat es pot basar en l'opció Activitat al web i en aplicacions, inclòs l'historial de cerques. Podeu desactivar aquesta opció en qualsevol moment als controls d'activitat.

És possible que algunes d'aquestes funcions segueixin actives encara que tingueu la sessió tancada, com ara les prediccions de compleció automàtica relacionades amb cerques recents. Obteniu informació sobre com funcionen les prediccions de compleció automàtica.

Com protegeix Google les vostres dades
  • El vostre Compte de Google inclou seguretat integrada dissenyada per detectar i bloquejar amenaces com ara correu brossa, programari maliciós, virus i pirates informàtics.
  • La vostra activitat s'emmagatzema de manera segura amb una encriptació líder del sector.
  • Cada Compte de Google té la seva pròpia activitat. Si teniu diversos Comptes de Google, l'activitat de cada compte es manté separada.
  • No venem la vostra informació personal a ningú.
  • Quan els anunciants fan ofertes per paraules clau i altres criteris, Google difon anuncis als usuaris sense revelar la seva identitat. Tot i que això implica que Google coneix algunes dades vostres, com ara els termes de cerca que heu introduït i els vostres interessos, l'anunciant només sap que s'han complert els criteris de segmentació, però no quins usuaris els han complert.

🔍

Com podeu controlar l'historial de cerques

Controlar i gestionar l'historial de cerques desat al vostre Compte de Google

Quan feu una cerca a Google amb l'opció Activitat al web i en aplicacions activada, Google desa activitats (per exemple, l'historial de cerques) al vostre Compte de Google. Podeu controlar i gestionar l'historial de cerques desat al Compte de Google des de La meva activitat. Per exemple, podeu:

• Suprimir manualment una part o la totalitat de l'historial de cerques.
  • Suprimir automàticament l'historial de cerques després d'un temps, com ara 3 o 18 mesos.
  • Posar en pausa el desament de l'historial de cerques.
  • Triar quines dades es desaran al Compte de Google amb els controls d'activitat.

Obteniu informació sobre com podeu controlar i gestionar l'historial de cerques.

Gestionar l'historial de cerques desat al dispositiu

És possible que l'historial de cerques també es desi al dispositiu. Aquestes són algunes activitats que es poden desar:

• L'historial que emmagatzema el navegador.
  • Les cerques que s'han fet a l'aplicació Google i que s'han desat amb la sessió tancada al vostre Compte de Google.
  • L'activitat recent a la barra de cerca de Google.
  • Les consultes de cerca recents a l'aplicació Google.

Obteniu informació sobre com podeu controlar i gestionar l'historial de cerques.

Consell: també podeu fer cerques en el mode d'incògnit a Chrome i a l’aplicació Google o utilitzar els modes de navegació privada d'altres navegadors. Obteniu informació sobre com el mode d'incògnit de Chrome manté la privadesa de la vostra navegació.

Baixar l'historial de cerques desat al Compte de Google

També podeu baixar les vostres dades de Google en qualsevol moment, incloent-hi l'historial de cerques com a part de les dades de La meva activitat. Obteniu informació sobre com podeu baixar les dades de Google.