Administrer autofullføringsforslag fra Google

Med autofullføring kan du søke på Google raskere. Du kan slå av eller fjerne bestemte autofullføringsforslag eller rapportere problemer med forslag.

Finn ut mer om autofullføring.

Slå av personlige resultater

Hvis du er logget på Google-kontoen din og har slått på Personlige resultater, kan du også få personlig tilpassede forslag og anbefalinger i Google Søk. Hvis du ikke vil ha disse forslagene og anbefalingene, kan du slå av Personlige resultater.

Viktig: Når Personlige resultater er slått av, får du ikke personlig tilpassede forslag eller anbefalinger i Google Søk basert på tidligere søk. Hvis du har slått på Nett- og appaktivitet, lagres søkeloggen i Google-kontoen din og brukes for å gi deg mer personlig tilpassede opplevelser i andre Google-tjenester. Finn ut hvordan du kan se og kontrollere nett- og appaktiviteten din.

Slå av populære søk

Hvis du ikke vil se populære søk, kan du endre innstillingene dine.

1. Åpne Google-appen Google Søk.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Generelt.
  3. Slå av Autofullfør med populære søk.

Slå av populære søk fra en mobilnettleser

1. Åpne nettleseren, for eksempel Chrome Chrome eller Firefox, på en Android-enhet.
  2. Gå til google.com.
  3. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny etterfulgt av Innstillinger.
  4. Under «Autofullføring med populære søk» velger du Ikke vis populære søk.

Slå av relaterte søk

Hvis du er logget av Google-kontoen din når du søker på Google, kan du finne anbefalinger knyttet til det nylige søket ditt. Hvis du ikke er interessert i dette, slår du av søketilpasning.

1. Åpne Google-appen Google Søk på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din etterfulgt av Innstillinger etterfulgt av Generelt.
  3. Slå av Avlogget søketilpassing.

Rapportér søkeforslag

Selv om vi gjør så godt vi kan for å forhindre upassende forslag, hender det at noe slipper gjennom. Hvis du mener at et søkeforslag bryter retningslinjene for autofullføring, kan du rapportere det:

1. På Android-enheten din går du til google.com eller åpner Google-appen Google Søk.
  2. Begynn å skrive inn et søk i søkefeltet.
  3. Forslag vises under søkefeltet. Trykk lenge på et forslag.
  4. Trykk på Rapportér dette.

Vi analyserer tilbakemeldingen, men vi fjerner ikke rapporterte forslag automatisk.

Jeg har et juridisk spørsmål knyttet til forslaget

Du kan be om å fjerne innhold du mener er ulovlig, ved å fylle ut dette skjemaet.